Petit Bazaar 2e editie

lola-life-lines-01De leukste Belgische webwinkels onder 1 dak bij de 2e editie van Petit Bazaar! Vorige keer was ik erbij aanwezig en wat heb ik genoten. Echt een hip evenement en supergoed geregeld: lekkere hapjes en drankjes, kinderopvang, hippe uitstraling en pin aanwezig om al die leuke spulletjes te kunnen aanschaffen. Dit keer is het nog grootser opgezet, wel 28 webwinkels doen mee! Je kunt de toffe producten in het echt aanschouwen, en ik weet zeker dat het allemaal nog mooier is dan je het op de site al vindt.

kokkie-03

Wil je er heen? De toegang is GRATIS! Plan een weekendje Gentbrugge of rijd gewoon even op en neer. De Petit Bazaar vindt plaats op zondag 29 november 2009 van 10 tot 6 uur in het Dienstencentrum Gentbrugge aan de Braemkasteelstraat 29-45 in Gentbrugge. Voor meer informatie kun je natuurlijk ook even kijken op www.petitbazaar.be.

lola-life-lines-02

Vorig artikelMore Than Hip
Volgend artikelMiss Tiddels
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in