Firstbike

Ik heb al vaker mijn enthousiasme uitgesproken over het Firstbike loopfietsje dat wij hebben. Nu onze dochter rondfietst op haar K3 fiets, gaan we de loopfiets over enkele maanden bij Yuren introduceren. Als jongetje heeft hij nu al een bovengemiddelde interesse in stoere dingen, dus een stoere loopfiets zal ongetwijfeld in de smaak vallen. Ideaal om te leren balanceren en manouvreren, een perfecte voorbereiding op het leren fietsen straks. De fietsjes zijn van goede kwaliteit, na 2 jaar gebruik ziet het er nog prima uit en er is niets stuk gegaan. Ik kan niet wachten tot onze knul erop wegrijdt!

Amazing Wheels stelt een Firstbike green beschikbaar voor de winactie. Heerlijk, zo met dat voorjaar, als alle kindjes weer naar buiten kunnen. Als ouder kun je zo genieten als je de kindjes met veel plezier ziet rond loopfietsen! Je moet wel iets doen om kans te maken: laat ons via dit formulier weten waarmee de Firstbike loopfiets zich onderscheid van andere loopfietsen. Deze actie loopt tot 1 mei 2011.

Vorig artikelKleding voor kleine mannen
Volgend artikelRockabilly
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

  1. Mijn zoontje trapt nog niet op zijn fiets.Maar met deze fiets kan hij in ieder geval zijn evenwicht oefenen.Dat maakt t voor hem straks makkelijker om te fietsen.Hoeft hij alleen maar aan het trappen te denken, want evenwicht bewaren kan hij al!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in