Little Dutchman

ferm kussenRegelmatig schrijf ik over hippe jurkjes, lieve kleertjes voor al die meisjes-kindjes. En das natuurlijk minder leuk voor de hippe jongens-mama’s. Daarom, speciaal voor al dìe mama’s heb ik vandaag een leuke tip. De webshop Little Dutchman staat namelijk boordevol met stoere kleding voor jongetjes! Leuke merken, zoals Bad Boys, Blemish, Eager Beaver en nog veel meer hippe spulletjes. Tevens verkopen ze er leuke lifstyle artikelen, zoals de dekbedovertrekken van Roommate en die supergave patroontjes van Ferm. Dus: jongensmama’s…sla ‘m op in de favorieten, schrijf je in voor de nieuwsbrief en go to the Little Dutchman!

040-09 shirt dear hunter groen (3)

En dan kun je natuurlijk ook iets van de Little Dutchman winnen. Zij stellen namelijk een hip shirt naar keuze van het merk Blemish beschikbaar. En dat zijn heel stoere shirts, dus daar is een echte boy zeker superblij mee! Even zoeken op de site welk dier er op het achterpand van bovenstaand groene shirt van Blemish staat, het juiste antwoord doorgeven via dit formulier en dan afwachten of jij de winnaar bent! Deze actie loopt tot 17 december 2009.

overhemdblemish

Vorig artikelSinterklaaswebwinkel
Volgend artikelKoesterdoos
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in