Ik ga op vakantie en zet op de foto…

vakantiechecklist tesselhofEen tijdje geleden deelde ik een free printable met jullie met dingen die je gefotografeerd moet hebben als je op vakantie bent. Deze lijst is massaal gedownload door jullie. Als je ‘m gemist had, zeker even kijken, want je kunt ‘m mee nemen op vakantie om je kinderen leuke foto’s te laten maken.

Een paar weken later werd ik benaderd door Carolien Tesselhof van Alohafotografie. Zij had toevallig een soortgelijke lijst gemaakt voor haar dochter en ze vroeg of ik het leuk vond deze ook met mijn lezers te delen. Nou, dat vind ik wel! Een printable met: ik ga op vakantie en zet op de foto….

De vakantie vanuit een heel ander perspectief

Deze lijst is ook leuk voor de thuisblijvers. Ze heeft namelijk 2 verschillende delen gemaakt, 1 deel is voor al je weg bent, en het andere deel is voor als je thuis bent. Aangezien de meeste mensen niet de volle 6 weken op vakantie gaan, is het dus ook leuk om deze versie uit te printen! Zeker als je kind inmiddels de smaak te pakken heeft.

De printable is gratis te downloaden via deze url. Print uit, geef je kind een wegwerpcamera of een digitale camera, een potlood om alles af te vinken en fotograferen maar! Zo zie je de vakantie vanuit een heel ander perspectief.

Veel plezier met foto’s maken!

vakantiechecklist alohafotografie

Vorig artikelCulinaire tour door Friesland
Volgend artikel16 x zeker doen in Berlijn
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in