Monte Scroppino: “knijpfruit” voor mama (en papa)

Kennen jullie Scroppino? Voor diegene die het nog niet kent: Scroppino is een Italiaanse mix van limoensorbetijs, wodka en prosecco. Er zijn ook varianten met bijvoorbeeld Limoncello in plaats van wodka. Lekker verfrissend op een hete zomerdag. Extra lekker als je ook het (champagne)glas even in de vriezer legt van te voren.

Monte Scroppino Freeze and Squeeze

Ik ontdekte de kant-en-klaarversie bij Monte Scroppino Originale®. Heb je een feestje, dan huur je via deze website een thuistap met maar liefst 6 liter van deze Venetiaanse lekkernij. Is dat nog niet genoeg dan kan je losse zakken van 3 liter bestellen. Hiervoor heb je geen blender of thuistap nodig. Maar ga je zoals ik voor een enkele glas (oké, vooruit twee) dan zijn de nieuwe Freeze & Squeeze-zakjes (450 & 40 ml) helemaal super. Hup in de vriezer, even wachten en ready to drink! Op de website vond ik ook bijzondere variatietips. Bijvoorbeeld de Strawberry Fizz met o.a. verse aardbeienpuree en Amaretto. Dat klinkt toch al heerlijk? Proost!

Monte Scroppino bevat 12% alcohol en is te verkrijgen bij diverse bars, restaurants, strandpaviljoens, en de Monte Scroppino-webshop.

Foto is eigendom van Monte Scroppino Originale®

Vorig artikelDe leukste kleding voor dit wisselvallige weer
Volgend artikelGa je mee naar het (kinder)theater?
Bianca Overboom
Bianca Overboom van Overboomtekstenzo heeft Journalistiek – Geschreven Pers gestudeerd en deze kennis later aangevuld met de opleiding TOP-heao communicatie. Opdrachten volgden bij regionale dag- en weekbladen en al vrij snel kreeg ik de mogelijkheid voor een wekelijkse column bij een landelijk bekend tijdschrift. Na functies in het bedrijfsleven als communicatieadviseur en contentmanager, ben ik terechtgekomen bij een communicatiebureau waar ik diverse content regelde voor verschillende doelgroepen, media en opdrachtgevers. Van multinationals tot eenpitters. Van artikel, persbericht en brochure tot relatiemagazine, corporate story, complete webcontent en sociale media. En toen… lonkte het avontuur van de freelancemarkt. Bianca schrijft voor Hip & Hot artikelen over oa wonen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in