6 x frisse salontafels

collage salontafelsOoit had ik helemaal geen salontafel. Ik vond het wel lekker ruimtelijk, zonder. Daar kwam ik toch van terug. Een salontafel is namelijk reuze handig. Waar laat je ander die dampende kop Latte Machiatto? Of je glaasje rode wijn? Ik heb al heel wat salontafels versleten. Van klein naar groot. Met lades en zonder lades. Momenteel heb ik een hocker met zo’n groot dienblad er op. Die begint wat vaal te worden. Tijd voor iets anders. Ik zocht online naar design salontafels en vond hele mooie, frisse exemplaren. In de winter combineer je ze met naturel teinten of ijsblauw, in de zomer met vrolijke, felle kleuren of pastel. Ik zette 6 frisse salontafels ter inspiratie voor je op een rij.

1. Ronde salontafel Cira Perla. Neemt weinig plek in, maar is snel uit te vouwen als je meer ruimte nodig hebt als je bijvoorbeeld een feestje geeft. Plek zat voor hapjes en drankjes.

ronde salontafel

2. RVS Giani Rosi. Een salontafel van geborsteld RVS zou je misschien niet zo snel aan denken, maar het geeft toch een heel stijlvolle look. Het RVS maakt de uitstraling in combinatie met de lichtval sprankelender dan wit. Bovendien is dit met echt alle kleuren te combineren.

RVS salontafel

3. Rechthoekige salontafel Ideal. Houd je meer van rechthoekig en heb je wat standaard opbergruimte nodig, dan is dit een heel geschikt exemplaar.

rechthoekige salontafel

4. Salontafel Giani Fiore 3 is vooral heel handig omdat deze uit 3 stukken bestaat. Je kunt ze in elkaar schuiven, zodat het weinig plek in neemt. Heb je veel ruimte nodig, dan schuif je ze uit. Je kunt ze zelfs helemaal los van elkaar zetten. Handig als je de borrelnootjes op meerdere plekken in de kamer wilt serveren.

drie losse salontafels

5. Van het Nederlandse merk Zuiver vond ik dit simpele, maar o zo mooie, houten salontafeltje. Prachtig in zijn eenvoud.

zuiver salontafel

6. Salontafel Riva Carlotte is enorm handig vanwege de vakken die je kunt verstoppen door de tafel in elkaar te schuiven. Zo berg je makkelijk de afstandsbediening op, of een doosje lucifers.

salontafel met vakjes

 

Vorig artikelBijzonder mooie kaarten
Volgend artikelZelf gezonde (en lekkere) ijsjes maken!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

2 REACTIES

  1. Die Riva Charlotte is zo apart dat die eigenlijk meteen weer gaaf is! Denk dat het zelfs leuker is om hem uitgeschoven te laten staan dan dat je hem iedere keer uitschuift. Zie je nergens dus lekker uniek!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in