Ezelen met Homemade Happiness

Gezellig samen het jaar afsluiten met een spelletje. Een oud spelletje in een nieuw jasje wel te verstaan. En je speelt niet zomaar alleen een spelletje, nee, het is ook een mooie gelegenheid om terug te kijken op het oude jaar en vooruit te blikken naar 2013. Wat een leuk idee weer van Homemade Happiness.

Als je het printbare knipvel hebt gedownload kan je aan de slag. Het spel bevat een groot aantal opdrachtkaartjes, die de ezel als opdracht moet uitvoeren. Ze sluiten mooi aan bij Oudejaarsavond. Rondgaan met hapjes, sterretje buiten aansteken of je wens voor het nieuwe jaar uitspreken zijn enkele voorbeelden.  Er zijn ook opdrachtkaartjes waar je echt even over moet nadenken, zoals ‘Wat was het mooiste moment van afgelopen jaar’ of ‘ Wat vind je lief aan degene links van je?’

Je download de PDF hier. Het enige wat je verder nodig hebt is een spel kaarten en natuurlijk een goed humeur. Ik wens jullie allemaal een hele fijne oudejaarsavond en een fantastisch 2013!

Vorig artikelGeef een beetje geluk
Volgend artikelVoornemen: onvergetelijke groenten
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in