Mooie plaids van merinowol

In mijn zoektocht naar mooie plaids voor op de bank en mijn bed, vond ik prachtige handgemaakte grof gebreide plaids van merinowol. Deze plaids zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat er altijd wel een kleur bij zit die in jouw interieur past. Ook kun je ze in diverse formaten bestellen. Bij Wolletjebol.nl vond ik deze plaids en ik ben er heel enthousiast over.

Inhoudsopgave

Merinowol

Merinowol komt van het Merionschaap en heeft als kenmerkende eigenschap dat het hele zachte wol is die niet kriebelt. Het heeft een fijne en zachte structuur, waardoor de kleedjes heerlijk aanvoelen. Echte knuffelkleedjes! Ze hebben dan ook een zeer grote aantrekkingskracht op de kinderen, al moet ik daar wel mee oppassen, want de wol gaat snel pluizen. Het plaid in de woonkamer vond ik dus voor nu wat minder geschikt, want ik merkte dat ik het steeds op de kast legde uit angst dat de kinderen het gingen beschadigen.

Lanoline is een natuurlijke stof die te vinden is in merino wol. Deze natuurlijke stof heeft van nature antibacteriële eigenschappen. Bij het vrijkomen van vocht wordt Lanoline omgezet in een zeepachtig goedje, waardoor de plaids heerlijk fris blijven. En ze houden goed de warmte vast. Daardoor zijn ze niet alleen decoratief, maar ook fijn om onder te liggen. Zoooo zacht!

Plaids

De plaids zijn grof gebreid en dat geeft een bijzondere look. In je interieur vallen ze meteen op. Ik heb er al zoveel opmerkingen over gehad. Iedereen wil weten waar ik ze vandaan heb. Daarom schrijf ik er een blogje over, want ik kan me voorstellen dat je ook zo’n mooie plaid wilt! Deze komen van Wolletjebol.nl. Zij maakt ze op aanvraag in de kleur en het formaat dat je wenst.

Let op: er hangt best wel een prijskaartje aan. Maar eigenlijk is dat ook juist wel leuk, want daardoor heb je echt een kwalitatief mooi product in huis wat niet veel mensen hebben. Zelf kies ik lever voor een paar mooie items in huis dan tien dingen van de Action die een veel minder mooie uitstraling hebben.

 

Vorig artikelDe mooiste kinderkeukens
Volgend artikelSportieve activiteiten voor de vakantie
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in