Jouw mooiste vakantiefoto op canvas

beste-canvas-gezinDe vakantie is weer voorbij. Wat rest zijn herinneringen en foto’s. Heb je mooie, zonnige foto’s gemaakt? Heb je de afgelopen maand rondgelopen met de gedachte dat je er misschien eens eentje groot zou moeten afdrukken? Doe het dan! Niets is leuker dan één keer per jaar je mooiste foto groot te laten afdrukken en op te hangen. Daar heb je het hele jaar plezier van. Steeds bij het zien van de foto denk je aan die leuke vakantie.

Canvas

Er zijn vele manieren om foto’s af te drukken, maar ik ben nog steeds fan van canvas. Sowieso vanwege de prijs, andere materialen zijn vaak veel duurder. Daarbij vind ik het mooi om een foto af te drukken op doek. Het geeft een speciaal effect, zeker als je de randen laat meedrukken. Sterre had het voorjaar haar kinderfeestje en wilde met haar vriendinnen naar een fotograaf met een studio (Stefan Segers). Ze deden een fotoshoot, wat hartstikke leuk was. Van Stefan mochten wij als gezin ook op de foto. Die was zo leuk geworden, dat we ‘m op canvas hebben laten afdrukken. Hij krijgt straks in het nieuwe huis ook weer een mooi plekje.

Andere ideeën

Wil je geen foto op canvas, dan kun je ook een heleboel andere leuke dingen doen met jouw vakantiefoto. Denk aan het bedrukken van een mok, een telefoonhoedje, een puzzel, een deken, een kussen en nog veel meer grappige gadgets.

Winactie

Ik mag namens Bestecanvas.nl een gratis canvas formaat 80 x 60 weggeven met jouw mooiste vakantiefoto! Wat je hiervoor moet doen is het volgende:

  1. Like onze Facebookpagina
  2. Plaats onder dit bericht op Facebook de foto die je zou willen laten afdrukken

Deze actie loopt tot 7 oktober 2016, winnaars krijgen via Facebook bericht.

canvas-dikte

Vorig artikelHalloween kostuums om het spannend te maken
Volgend artikel10 x doen in Lissabon
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

  1. Mijn ouders zijn volgende 40 jaar getrouwd. Wil dolgraag een gezinsfoto erop af willen laten drukken en ze deze aanbieden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in