Jouw mooiste vakantiefoto op canvas

beste-canvas-gezinDe vakantie is weer voorbij. Wat rest zijn herinneringen en foto’s. Heb je mooie, zonnige foto’s gemaakt? Heb je de afgelopen maand rondgelopen met de gedachte dat je er misschien eens eentje groot zou moeten afdrukken? Doe het dan! Niets is leuker dan één keer per jaar je mooiste foto groot te laten afdrukken en op te hangen. Daar heb je het hele jaar plezier van. Steeds bij het zien van de foto denk je aan die leuke vakantie.

Canvas

Er zijn vele manieren om foto’s af te drukken, maar ik ben nog steeds fan van canvas. Sowieso vanwege de prijs, andere materialen zijn vaak veel duurder. Daarbij vind ik het mooi om een foto af te drukken op doek. Het geeft een speciaal effect, zeker als je de randen laat meedrukken. Sterre had het voorjaar haar kinderfeestje en wilde met haar vriendinnen naar een fotograaf met een studio (Stefan Segers). Ze deden een fotoshoot, wat hartstikke leuk was. Van Stefan mochten wij als gezin ook op de foto. Die was zo leuk geworden, dat we ‘m op canvas hebben laten afdrukken. Hij krijgt straks in het nieuwe huis ook weer een mooi plekje.

Andere ideeën

Wil je geen foto op canvas, dan kun je ook een heleboel andere leuke dingen doen met jouw vakantiefoto. Denk aan het bedrukken van een mok, een telefoonhoedje, een puzzel, een deken, een kussen en nog veel meer grappige gadgets.

Winactie

Ik mag namens Bestecanvas.nl een gratis canvas formaat 80 x 60 weggeven met jouw mooiste vakantiefoto! Wat je hiervoor moet doen is het volgende:

  1. Like onze Facebookpagina
  2. Plaats onder dit bericht op Facebook de foto die je zou willen laten afdrukken

Deze actie loopt tot 7 oktober 2016, winnaars krijgen via Facebook bericht.

canvas-dikte

1 REACTIE

  1. Mijn ouders zijn volgende 40 jaar getrouwd. Wil dolgraag een gezinsfoto erop af willen laten drukken en ze deze aanbieden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here