Halloween kostuums om het spannend te maken

Het is weer bijna zover, Halloween. Een feestdag die steeds meer ingeburgerd is in ons landje en ik moet zeggen, dat vind ik best leuk! De dag wordt gevierd op 31 oktober en het is de bedoeling dat kinderen zich spooky verkleden en langs de deuren gaan. Ze bellen aan als het donker wordt bij huizen in de buurt. Ze roepen dan trick or treat, waarbij de keuze wordt gegeven tussen slachtoffer van een plagerijtje zijn (track) of iets lekkers, treat. Daar horen natuurlijk ook toffe Halloween kostuums bij!

Halloween kostuum

kostuum-skelet-tweede-huid-voor-jongensIk heb besloten er dit jaar eens een echte happening van te maken, Quint is 7 en dat is ook een prima leeftijd om het samen met hem voor te bereiden. Ten eerste gaan we natuurlijk een Halloween kostuum uitkiezen. Dat moet er wel eentje zijn, die écht scary is. Wedoodshoofd-masker kwamen uit op dit enge skelet. Zeker weten dat iedereen hiervan schrikt! Het is een beige pak met getekende botten, die het hele lichaam bedekt, behalve natuurlijk het hoofd. De finishing touch is het gezicht schminken met wit en zwart. Of zet een doodshoofd masker met uitspringende ogen op. Zo maak je het plaatje helemaal af.

Webwinkel Halloween kostuums

Ook als je het zelf leuk vindt om Halloween te vieren, raad ik je aan zeker eens te kijken bij de Halloween kleding van Funidelia. Ga met de hele familie compleet in thema, zoals bijvoorbeeld de Adams family. Of pak de Exorcist, helemaal te gek!

regan-the-exorcist-kostuum

Monsters

Heb je aan Halloween niet genoeg of vind je het gewoon leuk een keer een monsterfeest te organiseren? Bijvoorbeeld voor een kinderfeestje of een andere gelegenheid dan Halloween? Kijk dan bij de Monster High kleding. Je vindt daar ook accessoires die binnen dit thema passen, zoals verschillende decoraties, make-up en een grote collectie gave pruiken. pruik-van-honey-swamp-monster-high

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here