Voetbalplaatjes actie Albert Heijn

Voetbalplaatjes actie Albert HeijnHet is hier feest in huis, want er is weer een nieuwe actie bij Albert Heijn, namelijk voetbalplaatjes sparen! Met een voetbalfan in huis is dat natuurlijk een actie waar we niet onderuit komen. Ook de jongste meiden doen mee. Zij willen hun eigen verzamelalbum. Eens kijken of we er drie vol kunnen krijgen dit jaar! De voetbalplaatjes actie Albert Heijn komt regelmatig terug, maar blijft leuk. Hier hebben ze zelfs flink mazzel, want de eerste stapel kaartjes is al voor de actie binnen. Hoe dat komt, leg ik verderop uit!

Lees ook: Spelletjes met de AH huisjes

Van wanneer tot wanneer is de voetbalplaatjes actie?

De voetbalplaatjes actie start op 4 januari 2021 en duurt tot 7 februari 2021. Bij elke 10 euro aan boodschappen (ook online!) ontvang je 4 voetbalplaatjes. In totaal zijn er 250 plaatjes in het verzamelalbum te plakken. Dat zijn er best veel! Gelukkig hebben wij wekelijks zo’n €180 aan boodschappen, dus dat betekent dat we 72 kaartjes per week ontvangen. Dan moet het toch lukken om die voetbalboeken vol te krijgen lijkt me?

Wat kun je met de voetbalplaatjes?

Het is natuurlijk leuk om al die bekende voetballers bij elkaar te verzamelen. Dit jaar is er nog iets extra’s. Je kunt alle plaates scannen en ook digitaal verzamelen in de AH voetbal app. Hier zie je de spelers in actie en kun je meer te weten komen over jouw helden. Achter elke actiefoto op het plaatje staat een symbool. Dit symbool geeft aan of de voetballer een aanvaller, verdediger, middenvelder of keeper is. Leuk om te weten toch?

Voetbalplaatjes actie Albert Heijn boek en voetbal

Zet de voetbalplaatjes in als beloning bij thuisonderwijs tijdens de lockdown

Even een gratis tip van een mama èn oud-leerkracht: kinderen die voor het thuisonderwijs slecht te motiveren zijn, kun je heel goed belonen met voetbalplaatjes. Na elke afgeronde les krijgen ze er 4 om in te plakken. Bijvoorbeeld. Een lesje schoonschrijven kan uit het schrift van school, maar je kunt ook prima de voetbalnamen laten overschrijven tussen de lijntjes. Is het netjes? Dan mag je het plaatje houden. Zo zijn er nog veel meer leuke dingen mee te bedenken, doe er je voordeel mee!

Voetbalplaatjes actie Albert Heijn pet knvb

Maak je eigen voetbalplaatje en laat thuisbezorgen!

Iets speciaals dat je dit jaar kunt doen, is je eigen voetbalplaatje maken. Dat gaat ook allemaal via de app. Dat kost slechts €2,49 voor 15 persoonlijke plaatjes. Je kind schittert dan zelf in het tenue van zijn of haar favoriete Erediviseclub, het Nederlands Elftal of de Oranjeleeuwinnen. Dat werkt zo:

Stap 1: Download de AH voetbal app voor Android of Apple
Stap 2: Ontwerp je eigen voetbalplaatje in de AH Voetbal App.
Stap 3: Vul je contactgegevens in en bestel de plaatjes.
Stap 4: Je ontvangt thuis 15 van je persoonlijke plaatjes in een bewaarmapje.

voetbalplaatje yuren

voetbalplaatje fee

Voetbalplaatjes actie Albert Heijn: dit heb je nodig

Natuurlijk zijn er naast het verzamelalbum nog meer voetbalspullen bij de AH te koop. Ik zette ze hieronder voor je op een rijtje, met een directe doorkliklink naar de website. Wie weet interessant als je een echte voetbalfan in huis hebt… Ik zag trouwens dat je de komende tijd bij allerlei producten extra plaatjes krijgt (dus misschien slim om een voorraadje pindakaas aan te leggen ofzo, stel je moet in quarantaine altijd handig ;)) en bij sommige producten krijg je ook het album gratis. Dat alles natuurlijk wel zolang de voorraad strekt, dus wij hebben de verzamelboeken maar gewoon met onze online boodschappen meebesteld deze week. Geen zin om straks achter het net te vissen…

  • verzamelalbum
  • KNVB Rugtas
  • KNVB Sjaal NEDERLAND
  • KNVB pet 
  • KNVB voetbalmok

Voetbalplaatjes actie Albert H

Meer lezen?

Wil je alle ins & outs weten over deze actie? Zien bij welke producten je een gratis album kunt scoren of extra plaatjes kunt krijgen? Check dan de AH website.

Oh, waarom Yuren al een hele doos met plaatjes heeft? Ze zaten bij de folders die Sterre rondbrengt. En ze had er een heleboel over. Daar was hij natuurlijk superblij mee!

KNVB sjaal

Vorig artikelDartboard kopen
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #312
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in