Must-do: de Appelparade

appelparade olmenhorst Wij zijn altijd al trouwe bezoekers van de Olmenhorst. Op de Appelplukdag zijn we er steevast te vinden, en ook de Voorjaarsfair pakten we altijd mee. Sinds vorig jaar is er geen Voorjaarsfair meer. Natuurlijk is er wel iets anders voor in de plek gekomen: de Appelparade!

Wat is het?

De Appelparade is een 3 daags evenement op Landgoed de Olmenhorst in Lisserbroek. Je kunt er lekker shoppen, genieten van ambachtelijke producten en je zintuigen laten prikkelen bij de muziek & theatervoorstellingen.

Wanneer is het?

Van 23-25 mei, het Pinksterweekend, kun je terecht bij de Olmenhorst om met het hele gezin een superleuke dag te hebben! We duimen natuurlijk voor goed weer, maar ik denk dat het wel goed komt.

Olmenhorst

Wat kost het?

De entree is gratis, je betaalt alleen 3 euro voor het parkeren.

De moeite waard!

De Appelparade is ècht de moeite waard, ook om er een stukje voor te rijden als je niet in de buurt woont. Voor de kinderen is er een grote speeltuin, waar ze naar hartelust kunnen spelen. Het eten en drinken is van goede kwaliteit en de ondernemers die er hun producten presenteren doen dat op een hele leuke manier. Zeker met mooi weer is het heerlijk toeven. De Olmenhorst is sowieso een prachtige plek met regelmatig leuke activiteiten: houd daarvoor de website in de gaten!

Poster Appelparade

Vorig artikelAndalusische sferen bij de Libelle Zomerweek!
Volgend artikelEurocamp voor een heerlijk luxe kampeervakantie
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in