Must-do: de Appelparade

appelparade olmenhorst Wij zijn altijd al trouwe bezoekers van de Olmenhorst. Op de Appelplukdag zijn we er steevast te vinden, en ook de Voorjaarsfair pakten we altijd mee. Sinds vorig jaar is er geen Voorjaarsfair meer. Natuurlijk is er wel iets anders voor in de plek gekomen: de Appelparade!

Wat is het?

De Appelparade is een 3 daags evenement op Landgoed de Olmenhorst in Lisserbroek. Je kunt er lekker shoppen, genieten van ambachtelijke producten en je zintuigen laten prikkelen bij de muziek & theatervoorstellingen.

Wanneer is het?

Van 23-25 mei, het Pinksterweekend, kun je terecht bij de Olmenhorst om met het hele gezin een superleuke dag te hebben! We duimen natuurlijk voor goed weer, maar ik denk dat het wel goed komt.

Olmenhorst

Wat kost het?

De entree is gratis, je betaalt alleen 3 euro voor het parkeren.

De moeite waard!

De Appelparade is ècht de moeite waard, ook om er een stukje voor te rijden als je niet in de buurt woont. Voor de kinderen is er een grote speeltuin, waar ze naar hartelust kunnen spelen. Het eten en drinken is van goede kwaliteit en de ondernemers die er hun producten presenteren doen dat op een hele leuke manier. Zeker met mooi weer is het heerlijk toeven. De Olmenhorst is sowieso een prachtige plek met regelmatig leuke activiteiten: houd daarvoor de website in de gaten!

Poster Appelparade

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in