Kinderfilm: Dummie de Mummie

dummie de mummieAls straks de kerstvakantie begonnen is, maar het nog niet meteen kerst is, kun je als verrassing met de kinderen naar de film. Dummie de Mummie is dan een goeie tip, voor kinderen vanaf 6 jaar is dit een erg leuke film. Alles zit er in: humor, spanning, herkenning. Dummie de Mummie zijn de boeken van Tosca Menten die verfilmd zijn. Er is een hele website van, kijk hier voor meer informatie.

In Dummie de Mummie draait alles om een beeldje met een goud hoofd en een blauw oog. De olie in het beeldje kan iedereen beter maken. Dummie de Mummie is dood. Het vriendje van Dummie de Mummie, komt in een museum er achter dat het beeldje bestaat en hij wil dat terugvinden, want dan zou hij de Mummie zijn gezicht weer terug kunnen geven.

Het beeldje is tijdens een boottocht in het water gevallen. Een oude mevrouw vindt het terug, en door het beeldje blijft ze eeuwig jong. Hoe het verder gaat, moet je natuurlijk zelf in de bioscoop gaan kijken! Of bekijk hieronder de trailer.

https://youtu.be/7QjCLZ3TDDI

Wij mogen 2 gratis kaartjes weggeven voor Dummie de Mummie. Wat moet je hiervoor doen?

Laat ons via onderstaand formulier weten wat je adresgegevens zijn èn wat de volledige titel is van deze 2e Dummie de Mummie film

  Winactie formulier

  Voor een snelle afhandeling vragen we je je adres in te vullen.
  Naam (verplicht)

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  E-mail (verplicht)

  Naam van de actie (verplicht)


  Jouw antwoord (verplicht)

  Hoe heb je ons gevonden?

  Wil je onze nieuwsbrief met extra kortingen en winacties ontvangen? (maximaal 2x per maand)

  JaNeeIk ontvang hem al

  Ik ga akkoord met de voorwaarden (verplicht).
  Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring (verplicht).

  kaartje dummie de mummie

  Vorig artikelWie, wat, waar op Instagram: @Jacolinevdm
  Volgend artikelWin een Eurocamp voucher van 200 Euro
  Judith van Wijk
  Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in