Zo houden jouw kinderen warme voeten in de winter

kinderlaars schuurman schoenenIn de wintermaanden is het belangrijk dat jouw kinderen warme voeten houden. Warme voeten zorgen er immers voor dat de kinderen het ook lekker warm hebben. Als je koude voeten hebt, is het hele lichaam koud. Warme voeten kunnen gecreëerd worden door het kopen van warme schoentjes. Ze hoeven natuurlijk niet saai te zijn. Het kopen van warme kinderschoenen kan een waar feestje zijn.

Samen kopen
Kinderen hebben een eigen mening. Deze is voor hen erg belangrijk. Om te zorgen dat jouw kinderen warme schoenen ook echt aan willen doen, kun je ze het beste samen kopen. Zo heeft jouw kind het gevoel dat hij of zij ook een eigen keuze heeft. Een eigen stijl kan op deze manier ook goed ontwikkeld worden. In het begin is dit niet altijd even mooi, maar als het kind tevreden is, kun jij dit ook zijn. Niet iedereen heeft dezelfde smaak. Door ze zelf te laten kiezen, leren ze dat je dit gewoon van de ander kunt accepteren.

blauwe laarsjes kind
Grenzen stellen
Als je ervoor kiest om samen warme schoenen te kopen, kun je wel grenzen stellen. Leg bijvoorbeeld uit dat de schoenen warm moeten zijn, voor de winter. Als je uitlegt dat dit is zodat het kind geen koude voeten krijgt, is het waarschijnlijker dat het kind ook echt op zoek gaat naar warme schoenen. Je kunt ook andere criteria geven. De warme schoen moet bijvoorbeeld bont bevatten. Dit maakt het voor een kind makkelijker om ook echt de goede schoen te vinden. Ook kun je ervoor kiezen om het kind een keuze geven. Zeg bijvoorbeeld dat het kind mag kiezen tussen twee schoenen die jij hebt uitgekozen. Dan heeft het kind een keuze, maar weet je wel dat het kind goede warme schoenen kiest.

Online of in de winkel
Schoenen kunnen online en in de winkel gekocht worden. Ook samen met een kind kunnen schoenen op beide plaatsen worden gekocht. In de winkel kan er gepast worden en krijg je vaak advies. Als je kiest voor online, kan dit niet. Toch kan dit rustiger zijn. Jouw kind kan rustig thuis kiezen wat het mooi vind en schoenen kunnen weer geretourneerd worden. Een ander voordeel aan online kopen, is dat je zoekcriteria kunt instellen. Zo kun je de keuze van jouw kind toch een beetje beïnvloeden. Veel plezier met het zoeken naar warme schoenen voor jouw kind(eren)!

roze laarsjes

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #42
Volgend artikelWaarom de slowjuices van Frecious goed voor je zijn
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in