My muesli met hartjes

valentijns muesli Valentijnsdag komt eraan. Dit jaar valt het op een maandag. Een uitgelezen kans om eens goed uit te pakken thuis. Want: het is de start van een nieuwe (werk)week. Helaas is er geen tijd voor een uitgebreid ontbijt dus heeft My Muesli de perfecte oplossing om toch iets feestelijks op tafel te zetten. Ze hebben namelijk Valentijns My Muesli! Dat is pas een leuke verrassing. Muesli met 💕en nog veel meer lekkere dingen.

My Muesli met hartjes

Ik ken de Muesli van My Muesli al wat langer, maar deze versie met hartjes vond ik zo leuk, dat ik die wel wilde voor deze liefdesdag. Stel je eens voor hoe je als surprise dat bakje yoghurt neerzet en jouw partner die lieve hartjes ziet liggen. Zo’n klein, maar leuk detail. Wellicht voeg je er nog een lief klein cadeautje aan toe. Hartjesservertjes. Een rood schaaltje. Een hartjesbord. Dek de tafel leuk om de sfeer nog wat meer te verhogen. 

My muesli met hartjes

Havermout

Hoewel ik de muesli altijd heel lekker vind, in de winter ontbijt ik graag met iets warms. Gelukkig hebben ze bij My Muesli ook havermout. Deze vult zo goed, dat ik er een hele ochtend mee doorkan. Voor ik het weet is het al lunchtijd en eigenlijk heb ik dan nog niet eens trek. Voor Valentijnsdag hebben ze nu ook een heel Be my Valentine pakket. Je krijgt dan de My Muesli met hartjes, de havermout met wildberry’s en Chia en de butterballs in 1 pakket. Over de butter balls zal ik zo nog iets vertellen. Maar dit pakket is een leuk cadeau! 

my muesli havermout

Butter balls

Oke, die butterballs dus. Dit zijn balletjes gemaakt van oa dadels en noten. Ik vind ze heeeerlijk als tussendoortje. Gezonder dan een stuk chocola. Een pakje bevat 3 balletjes, maar die eet ik meestal niet in 1 keer. Zo’n balletje bevat namelijk wel 86 calorieën. Dus ik verspreid ze over de dag. Meestal eentje bij de koffie of thee in de ochtend, eentje rond 4 uur in de middag en nog eentje na het avondeten. Aanrader voor wie enigszins verantwoord wil snoepen. Door de dadels zitten er natuurlijk wel suikers in, maar noten en dadels zijn altijd gezonder dan een gebakje of een stuk chocolade. Bestellen? Dat kan hier

butterballs musli

butterballs my muesli

Vorig artikelDe ramen en deuren van je huis buiten verven
Volgend artikelEen roadtrip door het Zuid-Oosten van Andalusië
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in