Be so pure

De afgelopen tijd smeerde ik mijn lijf in en waste ik mijn handen met de pure spulletjes van be so pure. En dat is goed bevallen. Je kunt er kort over zijn. Alles wat ze in deze webshop verkopen is gewoon 100% puur. En soms afkomstig uit mijn favoriete land Australië, zoals het merk A’kin. Superleuke potjes en flesjes om neer te zetten. Ik liet me natuurlijk vooral inspireren door de mama & babylijn. Zeer uitgebreid en als pasbevallen mama natuurlijk prachtig om uit te proberen. Cremetjes, massage-olie, zeep, alles hebben ze en alles dus 100% puur. Eigenlijk kun je bij be so pure shoppen voor het hele gezin, want zelfs voor de mannen is er een eigen serie spulletjes. En o ja, ik vergeet bijna te vertellen dat er zelfs hele leuke geurkaarsjes te krijgen zijn! Bij alle artikelen staat trouwens een duidelijke uitleg waar alles van gemaakt is, waar je het voor gebruikt en hoe je het ‘t beste kunt gebruiken. Zo weet je wat je koopt, altijd handig bij de wat minder bekende merken. Wees puur en shop bij be so pure dus!

En weet je wat nou zo leuk is, op deze mooie zonnige dag? Je kunt namelijk de bovenstaande producten winnen! Een flesje A’kin Pure Baby body wash & shampoo + massage olie of een potje Suki Skin care. Ik kan uit eigen ervaring zeggen dat het beide superlekker spul is! Onze Yuren mag het binnenkort ook gaan uittesten. Je maakt kans door het antwoord op de vraag hoeveel babyproducten verkoopt be so pure op de website op te zoeken en door te geven via het alom bekende formulier. En wie weet mag jij straks een van deze leuke prijsjes ontvangen! De actie loopt tot 29 mei 2010.

Vorig artikelUniek Tegeltje
Volgend artikelMieniemie
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in