Nijntje iPad app

Sanoma heeft afgelopen week weer een geweldig nieuwe app gelanceerd voor kinderen: Nijntje! Als echte gadget en iPad freak heb ik de app natuurlijk meteen uitgeprobeerd. En hij is leuk! De doelgroep is peuters en kleuters, dus mijn kinderen konden ook meteen aan de slag. De vormgeving is aantrekkelijk en wat ik superleuk vind is dat je naast een verhaaltje laten voorlezen ook zelf kunt lezen en het kunt opnemen. Zo horen de kinderen ook de stem van papa of mama als ze er niet zijn! Naast het interactieve verhaal en de opnames met eigen stem, leren de kinderen op speelse wijze tellen en puzzelen. Een vriendelijke stem legt uit, moedigt aan en beloont. De app is bovendien beschikbaar in twee talen: Nederlands en Engels. Aan de hand van het verhaal dat ze al kennen in het Nederlands, leren kinderen zo hun eerste Engelse woordjes. ‘De tuin van nijntje’ app is nu verkrijgbaar in de iTunes appstore. De introductieprijs is € 2,99, deze actie loopt t/m 6 maart 2012. Daarna is de app verkrijgbaar voor €3,99.

Namens Sanoma mogen wij weer 5 promocodes weggeven van deze leuke app! Daar moet je natuurlijk wel iets voor doen. Laat ons via dit formulier  weten waarom jij deze app zou willen winnen. Wie weet ben jij straks de gelukkige! Deze actie loopt tot 25 maart 2012.

Vorig artikelHet jurkjesseizoen gaat weer beginnen!
Volgend artikelAustralian homemade
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in