Niniwalker

Geen actie vandaag, wel een grappig ding dat ik al surfend tegenkwam. De Niniwalker. Tja wat is het? Je kunt het ‘t beste vergelijken met een loopkar eigenlijk. Maar dan eentje waarbij je als ouder niet hoeft te bukken, zodat je niet krom loopt van de pijn in je rug na een half uurtje oefenen. Aan deze stang op wieltjes, natuurlijk in hippe kleurtjes, kan je kindje leren lopen. Als ouder houd je de stang bovenaan vast voor het evenwicht, je kindje houdt zich vast aan de daarvoor bestemde handvaten op dreumeshoogte. En dan? Lopen maar! Het huis door, de tuin in en wie weet zelfs de straat door! Of je kindje er sneller van gaat lopen weet ik niet. Of het fijn is weet ik ook niet. Ik heb het (nog) niet uitgeprobeerd. Maar dat ga ik misschien wel doen. Ik vind het namelijk grappig. En ook wel mooi om te zien. Plus handig, oefenen zonder rugpijn! Te koop via deze site in Spanje.

Vorig artikelMijn armbandje
Volgend artikelZenzi bloemen
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

4 REACTIES

  1. Dat zou ik nou echt gekocht hebben voor Thirza… Maar ze begint nu haar eerste stapjes te zetten en ze hanteert de loopkar ook zonder dat ik hoef te helpen, dus het is niet meer de moeite waard.

    grappig!

  2. Heeft iemand reeds ervaring met deze niniwalker? Deze gaat binnenkort te koop zijn in Nederland heb ik gehoord van een vriendin…

    groetjes

  3. Ik heb hem inmiddels besteld op de huishoudbeurs via http://www.oogappel.nl. Ideaal ding voor als je kind wilt lopen maar het nog niet zelfstandig kan. Zo een loopwagentje schijnt toch wat slechter voor de heupjes te zijn.
    Wel duur maar aangezien wij zo ook op vakantie gaan, lijkt het me ideaal en voor ons minder rugpijn ed.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in