Mijn armbandje

Het is weer zover. We vertrekken massaal richting Zuiden, bezoeken pretparken, bivakkeren de hele dag op het strand en lopen dus werkelijk overal het risico onze kindjes uit het oog te verliezen. Er lijkt me niets erger dan dat, en daarom besteedde ik vorig jaar al aandacht aan diverse manieren om je kind snel weer terug te vinden. Tattoo’s, armbandjes, t-shirts. Momenteel is er weer een nieuw soort armbandje op de markt met hetzelfde doel. Mijnarmbandje.nl. Een overzichtelijke site waar je 2 soorten armbandjes kunt bestellen. Een rubberen alarmbandje, die naar mijn idee heel handig is omdat je het ook in het water kunt blijven dragen en je bijvoorbeeld je mobiele nummer er in kan laten zetten. Of een armbandje met zilverkleurige en roze kralen, die leuk is omdat je de naam van je kindje er tussen kunt doen. Ik ontving beide armbandjes om te testen. Het zilveren armbandje is echt heel lief en schattig. Het rubberen armbandje is lekker stoer. Mijn dochter vond ze allebei geweldig, ze liep er de hele dag mee rond. De rubberen moesten zelfs mee in bad. En ook haar babybroer moest die van hem om. Niet dat hij al ergens heen kan…maar het stond hem wel leuk!

Wij mogen namens Mijnarmbandje.nl 10 exemplaren naar keuze weggeven! Wat we willen weten is in welke kleuren het alarmbandje verkrijgbaar is. Dat geef je natuurlijk door via dit formulier. Je hoort al na 1 augustus 2010 of je gewonnen hebt, want deze actie loopt wat korter zodat je er nog veel plezier van kunt hebben deze zomer!

Vorig artikelZeeuwse bolus
Volgend artikelNiniwalker
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in