App Mieke’s lammetje

De app ‘Mieke’s lammetje’ is speciaal ontwikkeld voor peuters en kleuters en makkelijk en intuïtief te gebruiken. Geheel zelfstandig kunnen ze op ontdekkingsreis langs verschillende werelden. Zo belanden ze op de maan, onder water, in het klaslokaal, op de boerderij en op het schoolplein. En in elke wereld is veel te leren en te ontdekken. Hoeveel eieren legt de eend? Welke kleren passen het beste bij elke wereld? Muziek maken samen met de kuikens. Of Mieke en haar vriendjes aankleden met de grappige spullen uit de verkleedkist. De app neemt peuters en kleuters mee op avontuur langs zes verschillende ‘werelden’ waarin ze kunnen spelen, ontdekken en leren. Bijzonder is dat de applicatie gebaseerd is op het bekende kinderliedje ‘Mary had a little lamb’. De app ‘Mieke’s lammetje’ kost € 2,39 en is verkrijgbaar in de iTunes Store. De app is ook verkrijgbaar in een Franstalige versie ‘Marie et son petit agneau’ en een Engelstalige versie ‘Mary and her lamb’.

Namens Sanoma Media mogen wij 5 promocodes weggeven om deze app gratis te downloaden. Laat ons via dit formulier weten waarom jij zo graag deze code zou willen ontvangen. Deze actie loopt tot 16 februari 2012.

Vorig artikelNostalgie: de Magische Speelboom
Volgend artikelBUILT
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in