Smollies Handsok

Hoewel de voorspelde horror-winter op zich laat wachten (ik vraag me eerlijk gezegd af of die uberhaupt nog wel komt), is het voor kleine kindjes soms best koud buiten. De kleine Yuren zit dagelijks 2 keer in de bakfiets om zijn zus naar school te brengen en van school te halen. Dan zit ie maar stil en als hij thuis komt zijn z’n handjes vuurrood en ijskoud. Dus kochten we wantjes voor hem. Maar die vond hij niet fijn. Hij trok ze uit, of ze vielen uit. Toen ik het persbericht van de Smollies Handsok voorbij zag komen, was ik dus meteen geprikkeld. Ik besloot de wantjes eens uit te proberen. En ik ben enthousiast! Deze leuke wantjes hebben een lange mouw, waardoor ze heerlijk warm zijn en niet afglijden. Ik doe ze vaak over de mouwen van het shirt van Yuren aan, zodat zijn armen lekker warm blijven. En dan zijn jasje er overheen, er kan niets meer gebeuren. Heerlijke wantjes, en niet duur! Aanrader dus.

Namens Smollies mogen wij een setje handsokjes weggeven. Daar moet je wel iets voor doen. Laat ons weten via dit formulier welke kleur de blokjes op de jongenswantjes hebben. Wie weet mag jij ze dan binnenkort in ontvangst nemen!

Vorig artikelTwinkelbell
Volgend artikelNostalgie: de Magische Speelboom
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

2 REACTIES

  1. Kijk, dat ziet er uit als iets wat ECHT handig is! Die zou ik voor Wendy wel willen winnen maar bij het formulier kan ik niet de juiste actie aanklikken??

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in