Hip op koninginnedag!

Koninginnedag staat weer voor de deur en je wilt je kleine dametje natuurlijk weer vrolijk voor de dag laten komen. Met de originele Koninginnedag haarknipjes – en accessoires van Laulicious steelt je kleine dametje zeker de show. Haarknipjes, bijpassende elastieken, broches en diadeems. Het assortiment van Laulicious is ruim, uniek én oranje!

Eenmaal aan het oranje-shoppen bij Laulicious ontdek je vanzelf ook de vele andere haaraccessoires.
Origineel, uniek en allemaal even mooi in de lokken van je dochter. Of je nu houdt van romantische roosjes of stoere, kleurrijke haaraccessoires. De nieuwste lijn van Laulicious, Have a nice hairday! is een groot succes. Deze collectie bestaat inmiddels uit zo’n 100 verschillende borduursels & kleuren. Matchend bij de nieuwste kledingcollecties en zelfs custom made te bestellen door winkels.

Namens Laulicious mogen we zo’n gave Koninginnedag diadeem weggeven. Daar moet je natuurlijk wel wat voor doen.
Beantwoord de volgende vraag via dit formulier en wie weet ben jij 1 van de 2 winnaars. ‘Welke kleur haar heeft het meisje dat de Koninginnedag accessoires showt op de site van Laulicious?’ Deze actie loopt tot 9 mei 2012.

Wil je meteen de eigenaar worden van de mooie Oranje accessoires? Ga dan snel naar Laulicious en gebruik de code: ORANJEHOT. Je ontvangt dan meteen 10% korting op het totale assortiment.
Actie geldig tot en met 24 april 2012.

Vorig artikelGeel vogeltje
Volgend artikelsTerrenopsTelten
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in