Een super trendy mini-bureau voor je kind!

Dacht jij dat designer meubels niet voor kinderen bedoeld waren?  Nee, misschien zeggen kinderen niet snel ‘wauw, de vormgeving van deze tafel is écht prachtig’, maar de vormen en kleuren in onze wereld hebben nét zo veel effect op kinderen als op ouderen. Je zou zelfs kunnen zeggen dat een kind meer beïnvloed wordt door design, omdat kinderen in hun jongere jaren sterk worden gevormd door de fysieke omgeving waarin ze opgroeien. Dus investeren in een designer bureau voor je kind is misschien zo’n slecht idee nog niet! Kijk bijvoorbeeld naar dit trendy mini-bureau; een combinatie van praktisch en esthetisch. Je kunt het heel gemakkelijk in en uit elkaar schuiven, en door het bureau als een kubus in de hoek van de kamer neer te zetten creëer je zo extra ruimte. Ideaal voor kinderen die al met huiswerk bezig zijn, want dit bureau heeft een stevige rug leuning met voldoende plek voor boeken en schriften.

Uit onderzoek is gebleken dat jonge kinderen voornamelijk leren van de spullen om hun heen, en dat design een grote invloed heeft op het gedrag van een kind. Wanneer een kind van vroeg af aan een emotionele connectie voelt met een bepaalde plek of ruimte, dan staat deze vaak centraal in de emotionele ontwikkeling van het kind. Herinneringen van je leeromgeving als een kind blijven voor altijd bij je, bewust of onbewust. Je creativiteit wordt dus vooral gestimuleerd wanneer je als kind omringd bent met fantasierijke en speelse kleuren en vormen, innovatieve ontwerpen en meubels die niet vanzelfsprekend zijn. Het bureau is ontworpen door internationaal bekende designer Erwin Nagel en is ook écht mini aangezien de afmetingen slechts 80 cm breed, 80 cm diep en 80 cm hoog zijn! Het bureau heeft wieltjes aan de onderkant en kan hierdoor gemakkelijk verschoven worden.

Maar… dit mini-bureau heeft nog een ander verhaal. Je kunt het namelijk nóg niet online kopen, want het wordt pas gemaakt zodra het genoeg stemmen heeft ontvangen! De webwinkel van FashionforHome.nl heeft een stemplatform waar je op allerlei meubelen je stem kunt uitbrengen. Wanneer een meubel voldoende stemmen heeft gekregen dan wordt het ontwerp geproduceerd en verkocht op de website. De klant kiest dus zelf welke meubelen er online verkrijgbaar zijn! Ze noemen dit: Democratisch Sociaal Design.

Dus of je nou een professionele ontwerper bent of niet, iedereen kan een tekening van een meubel online uploaden en op het stemplatform terecht komen. En als jouw design dan ook daadwerkelijk wordt gemaakt en te koop staat op de FashionforHome website, dan verdien jij er ook nog eens provisie aan! Je kunt hier voor meer informatie klikken. Leuk toch?

Vorig artikelNouk-san Shop
Volgend artikelFloor & Daan
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in