Stickers naar eigen ontwerp

sluitsticker breiIk gebruik regelmatig sluitstickers. Op enveloppen, brieven, kaarten, foliezakjes met grappige inhoud voor bijvoorbeeld een feestje, een cadeautje enz. Natuurlijk zijn er heel veel leuke sluitstickers te koop, maar soms is het nog leuker om je eigen sluitsticker te ontwerpen. Zo wordt het iets persoonlijks. Bijvoorbeeld met de foto van je kindje. Of een naam. Maar ook gewoon een leuke tekst als “echte post” of veel lees plezier. Verzin zelf een leuke, toepasselijke tekst! Je kunt het via Allemaal Stickers Enzo (in kleine hoeveelheden) laten drukken. Wil je een ander ontwerp, dan regelen ze dat KOSTELOOS voor je! Hartstikke leuk!

sluitsticker vogel

Namens Allemaal Stickers Enzo mogen wij 70 stickers volgens eigen ontwerp weggeven! Daar moet je wel iets voor doen. Wij willen graag weten, welke tekst jij op je sticker zou wensen en waarom. Laat je antwoord en je gegevens achter via onderstaand formulier en wie weet ben jij straks de winnaar!

  Winactie formulier

  Voor een snelle afhandeling vragen we je je adres in te vullen.
  Naam (verplicht)

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  E-mail (verplicht)

  Naam van de actie (verplicht)


  Jouw antwoord (verplicht)

  Hoe heb je ons gevonden?

  Wil je onze nieuwsbrief met extra kortingen en winacties ontvangen? (maximaal 2x per maand)

  JaNeeIk ontvang hem al

  Ik ga akkoord met de voorwaarden (verplicht).
  Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring (verplicht).

  sluitsticker facebook

  Vorig artikelMode must haves bij Best Impression
  Volgend artikelVerjaardagsslinger van Kiddycolors
  Judith van Wijk
  Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in