Slaapkamertje

Met de baby op komst gaat er hier in huize Hip & Hot een flinke verbouwing en interne verhuizing plaatsvinden. Op zolder wordt een washok gebouwd, zodat wij daar kunnen gaan slapen, dochterlief verhuisd naar onze kamer en krijgt een heus groot bed van LIFETIME en de babykamer wordt natuurlijk gepimpt. Nu houd ik wel van kamertjes pimpen, wat een feest dus dat ik er 3 in 1 keer mag doen! Ruimtelijk inzicht heb ik niet zo, dat laat ik aan mijn wederhelft over, maar de styling is natuurlijk wèl mijn ding. Dat betekent: shoppen! En waar kan ik voor slaapkamer-accessoires nou beter terecht dan bij Slaapkamertje.nl? Ik zag er al geweldig leuke dekbedhoezen en kussentjes bijvoorbeeld. Lekker kleurig, lekker vrolijk. Maar er is nog veel meer bij Slaapkamertje.nl. Hippe lampjes, muziekdoosjes, pyamazakken, wanddecoratie, noem maar op! Je kunt er tevens leuke cadeautjes komen voor de zwangere of de pasbevallen mama.

Slaapkamertje heeft sinds kort een hip nieuw merk te koop, namelijk Bygek. Superleuk! Voor de winactie mag er iemand kennis maken met dit leuke merk, Slaapkamertje stelt namelijk een “music heart bow” beschikbaar. Je moet er wel wat voor doen…laat ons via dit formulier weten welke verschillende artikelsoorten er van het merk Bygek beschikbaar zijn in de webwinkel van Slaapkamertje.

Wil je al meteen iets leuks aanschaffen van Slaapkamertje.nl? Dan bof je, wie laat weten dat de bestelling via Hip & Hot komt, betaalt tot 12 februari geen verzendkosten!

Vorig artikelBavetton extra large slab
Volgend artikelObaby
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in