De allerleukste feestartikelen

happy birthday meri meriVandaag is mijn oudste dochter jarig. Zeven is ze alweer geworden. Wat vliegt de tijd. In feite is mijn dochter de inspirator geweest tot het starten van deze blog. Niet direct, het idee ontstond in het 2e jaar na haar geboorte. Hip & Hot bestaat dus ook alweer bijna 5 jaar! Daarover later meer….

Bij feest horen leuke feestartikelen. Ik ben helemaal fan van het merk Meri Meri. Zij hebben werkelijk ALLES. Van bakproducten tot versiering. Van verjaardag tot pasen. Thema of geen thema. Allemaal supervrolijk van kleur en prachtige designs. Je blijft kijken in deze webshop. Ik denk dat ik daar maar eens wat ga wegkapen voor de feestjes die hier de komende tijd gepland staan.

Ben jij ook nog op zoek naar leuke feestversiering? Dan ben je bij Meri Meri aan het juiste adres. Er zijn diverse Nederlandse verkooppunten van dit merk, als je ze mailt, krijg je een lijst met (web)winkels bij jou in de buurt.

toot sweet meri merie

Vorig artikelOctopus Pebble Child
Volgend artikelAxionspel Olympische Spelen
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here