Odiezon voor op vakantie

We schreven al eerder over het belang van goede, beschermende UV kleding als de zon schijnt. Natuurlijk voor de kids, maar ook voor ons als volwassenen is het gewoon verstandig UV (bad)kleding te dragen. Zeker op vakantie als de zon wat meer, en feller, schijnt dan thuis.

t_zz114fBij Odiezon vind je een groot aanbod aan UV kleding, geschikt voor het hele gezin. Voor de jongsten is er het Nederlandse merk Zee en Zo. Ik werd op slag verliefd op deze spulletjes. Schattig voor de meisjes en stoer voor de jongetjes. De artikelen zijn gemaakt van mooie materialen, dragen heerlijk en beschermen je kleintje prima tegen de zon.

Mannen kunnen bij Odiezon ook goed terecht. De zonnecap van het merk Hyphen is een ideale beschermer tegen het kale plekje op het hoofd, waar veel mannen last van hebben. De cap beschermt niet alleen het hoofd,  maar ook worden de oren, hyphen compl 08 012het gezicht en de nek tegen verbranding beschermd. Mag in de vakantie koffer wat mij betreft daarom niet ontbreken!

Namens Odiezon bieden wij een mooie winactie aan. Als je het juiste antwoord geeft op de vraag ‘hoeveel verschillende t-shirts van Zee en Zo zijn er te koop’ heb je kans om zo’n mooi kinder t-shirt naar keuze te winnen. Stuur je antwoord in via dit formulier voor 15 juli a.s.

Vorig artikelKek behang
Volgend artikelSpeelplank
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in