Een schoon en vooral opgeruimd huis in 2015

Ik weet niet hoe het met jullie is, maar ik krijg in het nieuwe jaar altijd zin op te gaan opruimen en spulletjes opnieuw te organiseren. Ik heb behoefte aan structuur in een schoon, opgeruimd en georganiseerd huis. Een paar tips over hoe ik dat wil gaan bereiken:

1. De stripstiQ, opgeruimd uit de kleren. Een heel handige hulp voor het organiseren van je kleren, sportspullen, handdoeken, sieraden, riemen, etc. Nooit meer losse kleren in je slaapkamer, wat een heerlijk idee. Je koopt ‘m bij StripstiQ.

serie

2. Een speelkleed en opbergzak in één, dat is handig! De opbergzak van Play & Go ruimt in één beweging al het speelgoed netjes op. Kindjes kunnen op het kleed heerlijk spelen en binnen enkele minuten is al het speelgoed door het aantrekkoord ook weer zo opgeruimd. Een musthave die onmisbaar is in elk gezin met kinderen. Je koopt dit handige artikel bij Ikbenzomooi.

play-go-mintgroene-opbergzak-speelkleed-diamant-gr

3. Ik ben van de briefjes en lijstjes. Handig én onhandig tegelijk, want deze slingeren ook altijd overal rond. Ik ben dan ook heel blij met de handige klemboordplanner van Bynoth, dé webshop voor stoer wonen, lifestyle en gifts. Het is niet aleen een handig, maar ook mooi klembord dat je koopt inclusief een A5 notitieblok van 50 pagina’s. Het klembord is ook op te hangen; ideaal voor mij!

 

full32296872

 

4. Je herkent het vast: de ene keer verschoon je je baby in de babykamer, dan weer uit gemak beneden in de woonkamer. En daar sleep je weer met de luiers, doekjes en de crème. Dat hoeft niet meer met de handige caddie van Littlecoolcompany. Die neem je gewoon naar waar de baby is. Heel praktisch en hij staat ook prachtig op je commode.

Naamloos

5. Je rondslingerende spulletjes op de eettafel of op in de (kinder)kamer kan je prima kwijt in de stash organiser van Boon. Je zet ‘m neer of hangt ‘m op aan de muur in de badkamer, keuken of in de kinderkamer. Een trendy, multi-inzetbaar opbergsysteem, wat je koopt bij Littlecoolcompany.

167034-boon-stash-organizer-aqua.jpg

6. Word jij ook zo gek van rondslingerende schoenen? Ik wel! Met dit handige schoenenrek voor kinderen van Laviedemarie is die irritatie snel weg. Kinderen kunnen er gemakkelijk vier paar schoenen op kwijt; onderaan de laarsjes en daarboven alle andere schoenen. Zo leren je kinderen als snel hoe gemakkelijk opruimen is. En wat een goed idee is dat!

schoenenrek kind

7. Een planbord helpt je kind structuur aan te brengen in zijn of haar dag/week. Veel kinderen vinden het fijn als ze weten waar ze aan toe zijn. Bij Olifantastisch verkopen ze planborden die kinderen juist dát houvast geven wat ze nodig hebben. Niet alleen voor schoolgaande kinderen, maar ook voor peuters zijn er heel aansprekende planborden verkrijgbaar.

IMG_4416

8. Waar ligt het speentje nou en die luiertjes, waar had je die ook al weer gelaten? Herkenbaar? Dan zijn deze wandopbergzakken van Roozje zeker iets voor jou. Ze zijn niet alleen praktisch maar ook heel decoratief in woonkamer en kinderkamer. Opgeruimd staat netjes!

Naamloos

 

Vorig artikelColumn Syl: ik neem mij iets goeds voor
Volgend artikel5 x gratis LEGO apps voor kinderen
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in