Merino Kids

Het wordt weer iets warmer buiten, gelukkig! Maar nog steeds slaapt Isis iedere nacht heerlijk in een Merino-wollen  slaapzak van Merino Kids Go Go Bag. Niks kriebelig, niet dik, maar heerlijk zacht en behaaglijk. Merinoschapen blinken niet alleen uit in een hoge wolproductie, maar ook in de bijzondere kwaliteit wol. Per vierkante centimeter groeien bij een Merino tien keer zoveel haartjes als bij een gemiddeld ander schaap. De wol heeft een zeer fijne structuur, biedt warmte bij kou en verkoeling bij warmte, het jeukt niet, is geurloos en droogt snel. Ook kan Merinowol gewoon gewassen worden. Toegegeven: het is een investering. Maar een kind dat ‘s nachts niet wakker wordt van de kou is heel wat waard. Bovendien komen de Go Go Bags in twee maten: 0-24 maanden en 2-4 jaar, de investering is dus te spreiden. Naast de Go Go Bag en een natuurlijke (wollen) kledinglijn ontwikkelde MerinoKids ook de award winnende Cocooi Babywrap. Dit superzachte inbakersysteem van merinowol is special geschikt voor de allerkleinsten.

Merino kids geeft een exemplaar van de Go Go Bag weg. Ook een nachtje doorslapen in de wetenschap dat je kind heerlijk zacht en behaaglijk warm ligt? Laat dan via dit formulier weten waarom jouw kindje dit heerlijke slaapzakje zou moeten winnen! Deze actie loopt tot 30 juni 2010.

Vorig artikelI Make Cute Stuff
Volgend artikelFormia Design
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here