Valentijnsdag op Pinterest

157555686933670643_fJwbKOVc_cValentijnsdag is in Nederland in korte tijd, sinds midden jaren 90, een groot commercieel succes geworden: waarvan veel (web)winkels profiteren. In 2012 deed 24% van de Nederlanders ‘ iets’ aan Valentijnsdag.
Niet zo gek dus dat ik op Pinterest allerlei leuke Valentijns pins vond. Ik heb de leukste voor je bij elkaar gezet op mijn Pinterest board.

Ik vond zo bijvoorbeeld deze site, waar je allerlei DIY Valentijnsitems vindt. Leuk om zelf mee aan de slag te gaan, maar er zitten er zeker ook bij die geschikt zijn om samen met de kids te doen. Onthou deze site want er staan ook hele inspirerende voorbeelden die je kan gebruiken voor bijvoorbeeld moederdag.

En wat vind je van deze cupcakes in de vorm van een hart? Heel eenvoudig te maken door een knikker aan de bovenkant in de vorm te leggen, zodat er zich vanzelf een hart vormt. Fijne Valentijn!
160933386653798576_YFFHkLmH_c

Vorig artikelJe liefde in een hart
Volgend artikelOnline Valentijnskaarten bij Homemade Happiness
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in