Deze slimme thermostaat heb je ècht nodig

thermo Smart Nu de dagen kouder worden, gaat hier de verwarming aan. Ik ben een koukleum eerste klas. Altijd geweest. Gelukkig wonen we in een nieuwbouwwoning waar alles goed geïsoleerd is. Toch merk ik ‘s morgens al, dat ik bibberend richting de thermostaat loop. Snel aanzetten! Liefst zette ik ‘m helemaal niet uit. Maar ja, dat wordt dan toch kostbaar.

Daarom vond ik het ook super dat ik de ThermoSmart mocht uitproberen! Deze slimme thermostaat kun je eenvoudig installeren op de plek van je huidige thermostaat. Waarom je dat zou doen? Dat vertel ik je!

iPad thermosmart

11 redenen waarom je de ThermoSmart nodig hebt: 

 1. Je kunt de thermostaat op afstand bedienen. Wil je dus ‘s morgens in een verwarmde huiskamer of badkamer binnenstappen? Dan stel je in dat ie een uurtje van te voren aan gaat. Wil je thuiskomen in een warm huis, zonder dat de verwarming de hele dag heeft staan loeien? Ook dat kun je eenvoudig instellen. Zo verbruik je nooit meer dan nodig, maar profiteer je wel van comfort. Het unieke van ThermoSmart is dat het kinderlijk eenvoudig is, het werkt intuïtief. Je hebt geen handleiding nodig.
 2. De ThermoSmart is zo ontworpen, dat hij echt heel mooi is! Veel mooier dan de gewone standaard thermostaten. Prachtig Nederlands Design!
 3. De ThermoSmart heet niet voor niets SMART. Hij kan leren van jouw verbruik en zich hierop aanpassen. Daardoor zul je energiekosten besparen. Zo verdient de ThermoSmart zich uiteindelijk vanzelf terug. Je bespaart ongeveer 50 euro per jaar.
 4. Je kunt de ThermoSmart òòk bij stadsverwarming gebruiken! Dat hebben wij. Ideaal.
 5. Het systeem is beveiligd in de cloud, waardoor je alleen zelf toegang hebt over je verbruiksgegevens.
 6. Je kunt de ThermoSmart bekijken en bedienen op afstand met elke smartphone, tablet of laptop. Bovendien werkt de ThermoSmart probleemloos samen met meerdere smartphones, tablets en laptops binnen één woning. Wel zo handig, want mijn man wil de thermostaat ook kunnen bedienen als hij eerder of later thuiskomt.
 7. Je kunt zien wat je verbruik is en daar zelf ook op anticiperen. Het geeft inzicht en controle. Dat is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu!
 8. Het display is aanraak gevoelig. Het scherm geeft standaard alleen de kamertemperatuur weer. De knoppen lichten op als je het display aanraakt. Zo pas je eenvoudig de temperatuur aan. Je ziet dus alleen de gegevens die je werkelijk nodig hebt. En heb je geen storende knoppen in de huiskamer. Handig en wel zo fraai. Via deze ‘verstopte’ knoppen vind je bijvoorbeeld ook de buitentemperatuur.
 9. De ThermoSmart is ook aan te sluiten op andere apparaten. Zo konden wij bijvoorbeeld onze robotstofzuiger laten rondrijden als we niet thuis waren. Ook als we dat vergeten waren! Zo kwamen we steeds in een schoon huis thuis.
 10. De ThermoSmart werkt op WIFI en verbruikt zelf maar heel weinig stroom.
 11. De ThermoSmart is de leukste gadget voor het huishouden!

Nieuwsgierig geworden naar deze gadget? Het lijkt me een topcadeau voor de feestdagen! Meer informatie kun je lezen op de website van ThermoSmart. Hier kun je de slimme thermostaat ook kopen.

iphone thermosmart

Banner-gesponsord-product

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #39
Volgend artikelOp naar Sagres in Portugal
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

 1. Wij hebben nog een oude thermostaat, maar die kunnen we gelukkig wel programmeren, dus we worden wel in een warm huis wakker. Maar wat handig dat je hem op afstand kunt bedienen! Vaak ben ik net onderweg en bedenk me dan dat ik vergeten ben de thermostaat lager te zetten. Of voor als je onverwachts ergens langer blijft. En die koppeling met andere apparaten, futuristisch!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in