Win: boekje On a roadtrip!

Ik schreef een paar weken terug al over de nieuwste trend: roadtrippen met je gezin. Helemaal hip is het om niet 3 weken lang op dezelfde plaats te blijven, maar lekker te touren van plek naar plek. Dan weer de reuring van de stad, dan een paar dagen zwemmen in de zee en dan de natuur in, genieten van watervallen en groen om je heen. Wie denkt dat dit met kinderen not done is heeft het mis: wij doen het al jaren en de kinderen genieten net zo hard mee. Als ze het maar vooraf weten. In deze blog lees je alles over een heel handig boekje dat alles met roadtrippen te maken heeft. Het boekje On a roadtrip!

Boek On a Roadtrip

Momedia heeft in samenwerking met Sunny Cars een heel leuk boekje uitgegeven dat volledig in het teken van roodtrips staat. Het heet, niet zo verrassend: On a Roadtrip. In het boekje vind je roodtrips in Frankrijk & Italië, Portugal, Spanje, Kreta, Sicilië en Kroatië. Vooral Kroatië heb ik al uitgebreid bekeken, want precies die route zou ik willen rijden als we daarheen gaan op vakantie. Het lijkt me zo’n prachtig en divers land om te ontdekken, alles is er, net als op Corsica: bergen, natuur, watervallen, strand en prachtige steden.

Tips & Trics

In de betreffende gebieden heeft dit boekje bijzondere overnachtingslocaties geselecteerd, restaurantjes, mooie routes om te rijden en leuke originele dingen om te doen. Zoals bijvoorbeeld het parfummuseum in Grasse (is inderdaad heel leuk!), het beklimmen van een berg, wijnproeverijen, wat de locale specialiteiten zijn die je geproefd moet hebben en nog veel meer.

Wat moet je weten over het autorijden in een land?

In heb boekje vind je bovendien ook tips over het autorijden in dit betreffende land. Zijn alle regels hetzelfde als je gewend bent? Waar moet je soms lang wachten en hoe kun je dat vermijden? Hoe zit het met tanken of betalen met creditcard? Zo kom je niet voor verrassingen te staan, wel zo prettig. Ben je van plan te gaan vliegen en ter plekke een auto te huren? Topidee, want vliegen is zoveel comfortabeler dan uren in de auto… Ook over het huren van een auto vind je handige tips in dit boekje. Kan daar ook niks mee misgaan.

Koop het boek!

Met de zomervakantie voor de deur is dit boekje misschien wel precies van jìj nodig hebt! Je bestelt het via bol.com. Wil je nog meer weten over Kroatië en National Park Kra, dan kun je ook veel informatie van deze blog halen.

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #182
Volgend artikelCadeautips voor mannen
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in