Op vakantie zonder zwetende baby

Aeromoov autostoeltjeNog even en de eerste delen van Nederland vertrekken massaal richting het Zuiden. Op zoek naar het echte mooie weer, heerlijke wijntjes, zee of zwembad, schilderachtige dorpjes en ontspanning. Maar voordat het zover is, moet er nog wel een grote autoreis worden gemaakt. Sommige mensen hebben nog kleine babytjes die mee gaan. In de maxicosi. Dat hadden wij vorig jaar, op weg naar Italië. Het eerste stuk ging nog wel, maar toen het warmer en warmer werd, dreigde Lenthe de auto uit te drijven. Ik weet niet of het jullie wel eens is opgevallen, maar zo’n autostoeltje zweet enorm! Ook voor peuters. Niet fijn. Natuurlijk ben ik niet de enige die dat opmerkt, en dus is er een of andere knappe kop geweest die hier een oplossing voor heeft gevonden. Dit vernuftige systeem deel ik graag met jullie, zodat de gezinnen die dit jaar met baby of peuter in de hitte gaan rijden, er nog veel plezier van kunnen hebben. Aeromoov AeroSleep -­‐ vooral bekend van zijn luchtdoorlatende slaapproducten -­‐ ontwikkelde speciaal voor baby’s onderweg de AeroMoov: een zitmatje op basis van organisch katoen met een ademende 3D-­‐ honingraatstructuur. Geen oververhitte, jengelende baby op de achterbank dus… maar een blije reiziger in een droge autostoel. AeroMoov heeft naast producten voor de autostoel, ook zitmatjes voor de buggy. Kijk voor meer informatie op de website van AeroMoov. En echt kijken hoor, want de prijzen zijn heel schappelijk!

Wil jij zo’n ideale Aeromoov winnen? Laat dan via dit formulier weten waarom jij dit zou moeten winnen en wie weet mag jij ‘m straks in ontvangst nemen!

Aeromoov buggy

Vorig artikelGelukshartjes voor mama
Volgend artikelThe best of Pinterest: vaderdag
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in