Welkom lieve

Dat ik niet meer op zoek hoef naar inspiratie voor een geboortekaartje, wil natuurlijk niet zeggen dat ik niet meer meezoek naar leuke en inspirerende websites. Je weet tenslotte maar nooit of er nog een 3e hipenhot-kindje gaat komen… En zoniet, dan weet ik toevallig dat er best vaak zwageren meelezen die nog wèl op zoek zijn. Die tip ik vandaag de site van Welkom lieve. Deze webshop heeft unieke geboortekaartjes, ontworpen door Studio Lobster. Bijzonder en onderscheidend is de ABC-serie, lettertjes met een eigen karakter, passend bij jouw kindje. Stickers, sluitzegels, kraamborrelkaartjes en zelfs wenskaarten, het is allemaal mogelijk bij Welkom lieve. En zoals bij vele geboortekaartjes- websites kun je ook hier terecht voor maatwerk als de stijl van Welkom lieve je aanspreekt.

Welkom lieve pak uit! Met 2 prijzen om te winnen. Prijs 1: 50% korting op de bestelling van een geboortekaartje uit de collectie van welkomlieve. Hoe? Simpel, geef via dit formulier aan welk kaartje je zou willen winnen! Prijs 2: win een setje wenskaarten. Hoe? Geef via dit formulier aan hoeveel een setje wenskaarten kost. Deze actie loopt tot 13 oktober 2010.

Vorig artikelKoo & Poppet
Volgend artikelDagboek van mijn dagverblijf
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in