Ouders Natuurlijk Beurs

sfeerimpressie-on-beurs-4Je hoeft heus geen geitenwollensokken-type te zijn om bewust en natuurlijk te leven. Je kunt het zo ver doorvoeren als je zelf wilt. Kijken wat bij jou als persoon en als gezin past. Ik probeer met veel dingen rekening te houden, het gaat tenslotte om de gezondheid en veiligheid van mijn kinderen. Zo weten mijn trouwe lezers inmiddels dat ik lang borstvoeding geef, de kindjes lang bij ons in bed slapen, ik ze draag in een draagdoek, het liefst eerlijk geproduceerde kleding koop en probeer zo gezond mogelijk te eten. Daarnaast volg ik toch ook graag gewoon de laatste mode en doe ik leuke dingen met de kindjes. Ik ben niet neurotisch. Als het zo uit komt halen we ook gewoon patatjes bij de Mc Donalds hoor. Of eten we een foute ijsje boordevol kleurstoffen. Het moet immers wel leuk blijven. Toch vind ik de Ouders Natuurlijk Beurs een echte aanrader voor iedereen die ouder is, of ouder wil worden. Je kunt er een heleboel inspiratie op doen over bewust en natuurlijk leven en opvoeden. Kijken wat bij jou past. Wat je wel wilt, en wat je vooral ook niet wilt. Geen verplichtingen, wel een heleboel ideeën. En bovendien erg leuke activiteiten voor de kinderen, terwijl jij rondstruint tussen de kraampjes of een leuke workshop volgt.

logo

De Ouders Natuurlijk Beurs is 25 mei 2013 in Doorweth, meer informatie lees je op de website, waar je ook kaarten kunt kopen. Zie ik je morgen daar?

Schermafbeelding 2013-05-18 om 14.09.40

Vorig artikelZazou voor de vrolijkste kinderkleertjes!
Volgend artikelZeeuwse fietsbel
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in