De prettiest pop voor kleintjes

Alimrose popIn Australië staat het designlabel Alimrose al meer dan dertig jaar bekend om de bijzondere nostalgische poppen, gemaakt van mooie, zachte stoffen en met veel details. Leuk voor kinderen om mee te spelen, maar ook als aankleding in de slaapkamer én geschikt vanaf de geboorte.

Achtergrond

Alimrose is in de jaren tachtig opgezet door twee moeders. Door hun passie voor design en oog voor kwaliteit zijn de poppen razend populair. De poppen zijn er in allerlei soorten en maten. Bijvoorbeeld de Baby Ballerina, een pop met een net knotje en haarband van bloemetjes, die perfect match bij de zachte tutu en schoentjes. Lenthe was er meteen weg van en moest ‘m hebben. Ook op Fee heeft hij een behoorlijke aantrekkingskracht: zodra Lenthe ‘m ergens laat slingeren gaat zij er mee aan de haal. Laatst heeft Lenthe er een heus poppenbedje voor geknutseld. Dat staat nu naast haar bed.

Lenthe met Alimrose pop

Verschillende soorten

Pop Audrey, die gehuld is in een rok met vrolijk bloemetjesmotief en roze strikjes in het haar is ook mooi, kijk zelf maar eens naar alle soorten op de website van Lovely Little One, waar ze deze lieve poppen verkopen. Naast de poppen bevat de collectie van Alimrose trouwens ook rammelaars en piepspeeltjes. Dit maakt het merk uitermate geschikt als kraamcadeau of om als kleinigheidje op te sturen als iemand zwanger is.

Welke is het leukst?

Ik ben wel benieuwd, welke vinden jullie het leukste? De poppen zijn er trouwens in 3 formaten, 25 cm, 29 cm en 48 centimeter.

Winactie

Ik mag namens Lovely Little One een babypop naar keuze weggeven! Laat via onderstaand formulier weten welke pop jij het leukste vindt (en dus zou willen winnen) en wie weet mag jij straks een heel blij kindje verrassen met deze pop!

 

alimrose-pop

  Winactie formulier

  Voor een snelle afhandeling vragen we je je adres in te vullen.
  Naam (verplicht)

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  E-mail (verplicht)

  Naam van de actie (verplicht)


  Jouw antwoord (verplicht)

  Hoe heb je ons gevonden?

  Wil je onze nieuwsbrief met extra kortingen en winacties ontvangen? (maximaal 2x per maand)

  JaNeeIk ontvang hem al

  Ik ga akkoord met de voorwaarden (verplicht).
  Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring (verplicht).

  Vorig artikelJesper in het nieuwe jongensmerk Legends22
  Volgend artikelTips om een yogavakantie te boeken
  Judith van Wijk
  Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in