Myllymuksut

Wie hier al wat langer meeleest weet dat ik mijn kinderen borstvoeding geef. Het is met gelukkig bij alle kindjes goed afgegaan en het wordt alleen maar gemakkelijker naarmate de tijd verstrijkt. In het begin vind ik het niet altijd even lollig trouwens. Zowel ik als de baby hebben standaard spruw, wat pijnlijk is. En wanneer ik begin te transformeren in Pamela Anderson vanwege de stuwing vind ik het ook allemaal niet zo grappig. Dat kan zo zeer doen! Die fase hebben we nu, zo’n anderhalve maand na de bevalling, gelukkig gehad. Wel heb ik nog overduidelijk zoogcompressen nodig. Ik heb er al heel wat versleten. Van wegwerp tot wasbaar. En ik was niet overal even enthousiast over. Dankzij een tip vond ik nu een merk dat perfect is, namelijk Myllymuksut! Ik kreeg een testsetje om uit te proberen en ik was om. Ik bestelde er meteen een heleboel, zodat ik een ruime voorraad heb en elke dag een schoon setje kan nemen, soms zelfs een paar per dag. Dat kost een paar centen, dat klopt, maar als je lang wilt voeden zoals ik, is het absoluut het geld waard. Je hebt er zoveel plezier van! Het advies is om ze niet in de droger te stoppen, maar ik heb dat stiekem toch met 1 setje uit geprobeerd en dat gaat eigenlijk prima. Ze krimpen alleen iets. De zoogcompressen van Myllymuksut zijn verkrijgbaar in allerlei hippe kleuren en motiefjes. Ik raad je aan de grootste versie te nemen. De zoogcompressen zitten netjes in je bh, rimpelen niet op en absorberen als de beste! Je koopt ze bij ikgeefborstvoeding.nl.

Namens Ikgeefborstvoeding.nl mogen wij 1 set grote zoogcompressen weggeven! Laat ons via dit formulier weten wat er op de koeltas opvouwbaar staat. Deze actie duurt tot 25 juni 2012.

Vorig artikelVogelhaakjes
Volgend artikelBy KaRo
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in