PUCK Unlimited

We hebben al vaker over PUCK Unlimited geschreven, maar de kleding is ook zo leuk dat het absoluut de moeite waard is om er nogmaals wat over te schrijven. Bij PUCK Unlimited kun je terecht voor hippe meisjeskleding. Zo vind je er stoere broeken, mooie jurken en nog veel meer. De nieuw collectie is ook weer geweldig. Vol met mooie kleuren en dit keer vind je er ook kleding met een panter print. Ik moet zeggen dat ik wel even zoiets had van, panter print voor kinderen? Maar toen ik online ging kijken zag ik dat het er prachtig uitzag, echt een panter print voor kinderen. Als moeder van een dochter vind ik dit soort websites erg fijn. Het is duidelijk dat het alleen voor meiden is en zo kun je snel vinden wat je zoekt. Zo kwam ik ook een super gaaf shirt tegen, met de tekst ‘When nothing goed right, go left’ Super toch? Wat ook zo leuk is bij PUCK Unlimited, is dat alle kleding goed gecombineerd kan worden. De kleuren passen allemaal bij elkaar en koop je een broek dan zal elk shirtje daar mooi bij staan. Zo is het ook met de tunieken, vesten e.d. De keuze is dus eindeloos en dat is erg prettig.

Namens PUCK Unlimited mogen we een Tuniek ‘Amber’ weggeven, Hij is verkrijgbaar in de maten 128, 140, 152 of 164. Ook kun je kiezen tussen lichtblauw of een panter print. Wil je kans maken op zo’n gaaf tuniekje? Geef dan via dit formulier antwoord op de volgende vraag: Hoe heet de Harembroek die je kunt kopen bij PUCK Unlimited? Deze actie loopt tot 6 mei 2012.

Vorig artikelVilla Kaatje
Volgend artikelPaashaasspel
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in