Pampers Active Fit, voor baby’s met PIT!

baby portier Een tijdje geleden mocht ik een aantal lezers uitnodigen om Pampers Active Fit te testen. Van de 3, hebben er 2 uiteindelijk hun adressen doorgestuurd, dus zij konden aan de slag. Er zat zelfs een hele hippe oma tussen!

Oppas-oma Karin

Zo leuk! Mijn kleindochter Sophie-rose mocht voor de blog Hip& Hot de Pampers Active Fit testen. Daar was ik als oppas-oma heel blij mee! Ik pas 3 dagen per week op Sophie-rose en ze is een hele actieve baby, die lekker veel beweegt en erg lenig is. Dat heeft ze vast van haar oma als ex-turnster. Samen doen we aan babygym.

Het meest vervelende is als kindjes lekker bewegen en ze dan doorlekken. Nu ik kan je vertellen, de Pamper Active Fit is echt geweldig. Hij heeft een perfecte pasvorm. Je moet er voor zorgen dat de randjes aan de pijpjes wel netjes uitgevouwen zitten (dat is logisch), maar doorlekken dat doet deze Active Fit Pamper dus niet. Hij sluit erg mooi aan om het lichaam van je kindje. Bij beweeglijke kindjes, die op de commode al flink bewegen, is deze Pamper Active Fit fijn en makkelijk om te doen. Geloof me, Sophie-rose is ontzettend beweeglijk! Ze doet beide tenen steeds in haar mond en rolt om en om.

Haar beneden tandjes zijn aan het doorkomen. Nu heeft ze dus last van dunne poepluiers. Soms zit ze onder tot aan haar rug, maar alles blijft netjes in de pamper. Met een andere huismerk pamper heb ik dat wel meegemaakt. Voor ons dus voortaan alleen nog maar Active Fit Pampers.

Ik ben er erg tevreden over en Sophie-rose en haar mama en papa ook. Wat trouwens ook erg fijn is aan de Active Fit Pamper, is dat hij goed adsorbeert. Soms heeft ze echt een enorme plas luier, maar nooit last van schrale rode billetjes sinds ze de Active Fit pampers gebruikt.

Kortom wij zijn meer dan tevreden over deze Active Fit Pamper! We gaan hem zeker voortaan gebruiken.

Karin Portier

pasvorm pampers

Mama Viola  

Sinds precies 1 jaar ben ik moeder van dochter Jasmijn. Vanaf dag 1 gebruik ik voor haar Pampers. Bij het merk Pampers denk ik aan de beste luiers. Op het kinderdagverblijf van Jasmijn gebruiken ze luiers van het eigen merk van een drogisterij. Ik merk toch dat deze minder prettig aanvoelen dan de pampers.

De Active Fit Pamper maat 3 heb ik getest voor Hip & Hot het afgelopen weekend. Ik heb op een aantal vooral gelet op de pasvorm en het doorlekken ‘s nachts.

Qua pasvorm zit de Active Fit Pamper goed. De luier maat 3 is voor kindjes van 4-9 kilo. Jasmijn weegt 8.6 kilo maar het lijkt alsof ze deze luiers nog wel even aan kan. Als ik de luier omdoe leg ik de luier eerst goed onder de billetjes, goed in het midden, dan maak ik de luier dicht met de twee klittenbandjes. Dan sluiten de klittenbandjes keurig aan elkaar aan. Ze overlappen elkaar net niet. Ik vouw dan altijd de vouwrandjes naar buiten. Dit heb ik vroeger geleerd van een vriendin en ik weet zeker dat ik op deze manier wat lekkage in het begin heb weten te voorkomen. (In het begin had Jasmijn, net als veel andere baby’s, regelmatig dunne ontlasting.) In principe zit de luier dan goed en trek ik haar romper aan.

anti lekrandjes pampers

Tijdens het testen heb ik Jasmijn 2 nachten ook de active fit maat 3 aangedaan. 1x had ik lichte lekkage. Alleen de romper was iets nat geworden. Omdat Jasmijn nu op haar rug inslaapt en dan zelf draait op haar zij of op haar buik is de active fit de beste luier voor s’nachts om te dragen.

Conclusie:
De Active Fit Pamper is een fijne luier voor actieve baby’s en voelt zacht aan. Tot 12 uur lang droog hangt wel af van hoeveel je kindje plast. Voor lang slapende baby’s geldt dit niet altijd.

Viola Krop-Draaijer

Zelf gebruik ik eigenlijk ook alleen maar Pampers. Heb jij Pamper Active Fit al eens gebruikt? Wat zijn jouw ervaringen?

 

pampers klittenband

Vorig artikelDé zonnebrillen die je moet hebben, voor jou en je partner!
Volgend artikelEdelstenen met een speciale betekenis verwerkt in de mooiste sieraden
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in