Maak zelf een shirt met afbeelding van sinterklaas of Piet

Maak zelf een shirt met afbeelding van sinterklaas of PietHet lijkt echt steeds vroeger te worden, maar het is al weer zover, dit weekend komt Sinterklaas aan. En ja, ook wij staan dan weer te wachten op de kade van een van de plaatsen in het land waar de beste man aanmeert. Het blijft leuk, zeker voor de kleintjes. En ik vind het extra leuk om de kinderen een beetje in sinterklaassfeer aan te kleden. Daarom in deze blog: Maak zelf een shirt met afbeelding van sinterklaas of Piet!

Lees ook: Gratis printable sinterklaasspel

Maak zelf een shirt met afbeelding van sinterklaas of Piet

Vorig jaar hadden we van die sint-diadeempjes, dat was heel leuk.  Dit jaar wilde ik toch iets extra’s erbij. De kinderen kunnen natuurlijk ook in verkleedkleding van sint of Piet naar de intocht, maar ik heb niet van die verkleedkinderen. Daarom verzon ik iets anders: zelf een shirt maken met een afbeelding van sinterklaas of Piet. Dat bleek een schot in de roos, de kinderen vonden het heel leuk!

Hoe doe je dat?

Dus kocht ik 2 mooie witte shirtjes en appliceerder er een gedownloadde strijkapplicatie met Pietjes op. Het resultaat is verbluffend, opeens hebben we 2 schitterend Pieten shirtjes in huis! De kids blij natuurlijk en mama eigenlijk ook. Dat wordt in stijl naar de intocht deze week. Ook nog even snel zo’n shirtje maken? Het shirt kocht ik bij de HEMA , maar kun je ook kopen bij bol.com en de applicatie download je gewoon van internet, een leuke afbeelding naar keuze van Sint of Piet.

zelf een wit shirt maken met een afbeelding van sint of piet

Vorig artikelCardamom
Volgend artikelPapiermier
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in