Rapport voor mama

Ik vond bij Gezinnig, dè site met tips om het gezinsleven makkelijker te laten verlopen, een heel leuk rapport voor mama. Eigenlijk is dat natuurlijk het perfecte cadeau voor moederdag, maar toen ik er wat langer over nadacht vond ik het ook heel geschikt om zoiets met kerst aan de mama’s te geven. Krijgen ze meteen wat inspiratie voor de goede voornemens, want naast een hoop positieve rapportcijfers bestaat de kans dat je ook onvoldoendes krijgt op sommige gebieden. Hoe dan ook, dit boekje is erg leuk om te krijgen, en handig om gesprekken aan te knopen met je kind als je merkt dat de communicatie niet altijd even soepel verloopt. En of dat nu met kerst is, met moederdag of gewoon tussendoor, dat maakt dan eigenlijk niet uit! Ook verkrijgbaar voor papa, oma & opa.

Vorig artikelPapiermier
Volgend artikelHippe poppenkleertjes
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

  1. Het zijn inderdaad hele leuke hippe rapportjes, ook erg mooi uitgevoerd, het heeft een glossy uitstraling en is een eigentijds product.
    Het is een mooi bewaarboekje, waar menige mama, papa, oma en opa heel erg trots op is.
    Het geeft ontroering maar ook moet je soms heel erg lachen om de vele komische vragen, een echte aanrader! Wij geven ze ook als een kraamkadootje.
    Groet Lindsay

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in