Personal Touch Travel

terugvluchtJe wil een vakantie plannen. Eindeloos zit je vluchten te zoeken, accommodaties te bekijken en routes uit te zoeken. Dat kost uren en uren tijd. Ik kan het weten, want ik doe dat zelf regelmatig voor mijn blog. Hoewel ik die voorpret leuk vind, denk ik ook vaak: wat een tijd kost me dit! Wat zou het fijn zijn als iemand anders dat voor mij deed. Recent kwam ik er achter dat dit soort mensen er dus zijn. En nee, die vragen daar niet heel veel geld voor. Via Personal Touch Travel kun je het uitstippelen van jouw ideale reis uitbesteden. Ideaal!

Wat is Personal Touch Travel?

Personal Touch Travel is een Nederlands netwerk (franchiseonderneming sinds 2006) van 150 zelfstandig reisadviseurs die particuliere en zakelijke klanten adviseren op het gebied van reizen. De adviseurs zorgen voor een kant en klare reis voor de klanten, helemaal op maat gemaakt. Er wordt dus goed geluisterd naar de wensen en eisen van de klant. Wat willen ze per se zien, wat voor soort accommodaties zoeken ze? Wat willen ze ter plekke doen? Is er een huurauto nodig? De klant wordt volledig uitgevraagd, zodat goed kan worden afgestemd waar de reisadviseur naar op zoek moet. Dit kan gewoon bij de klant thuis. De reisadviseurs van Personal Touch Travel werken namelijk ook in de avonduren en het weekend, als dat beter uit komt. Ze komen bij je thuis om alles door te spreken. Zodra alles goed helder is, gaat de reisadviseur voor je aan de slag.

vakantie paradijs

Pakketreizen of alleen vlucht en accommodatie

Wat de reisadviseur voor je regelt is aan jou. Je kunt alles uitbesteden, of een beetje. Misschien is alleen de vlucht en de accommodatie genoeg en zoek je zelf wel uit wat je gaat doen als je er bent. Of misschien wil je een volledig programma, zodat je nergens meer over hoeft na te denken. En alles er tussenin is ook mogelijk.

Is Personal Touch Travel duurder dan een reisbureau?

Toen ik dit hoorde dacht ik: daar zal dan wel een aardig prijskaartje aan hangen. Dat blijkt dus niet zo te zijn. Er zijn geen meerkosten ten opzichte van een reisbureau. Het is net zo duur, maar met het voordeel dat het veel persoonlijker is en als je wilt kan de reisadviseur naast de reis ook de activiteiten voor je regelen. Tot aan bioscoopkaartjes toe! Heel handig. Mocht je dus nog een vakantie willen boeken en geen tijd hebben om alles uit te zoeken, benader dan een reisadviseur van Personal Touch Travel en zorg dat die alles voor je regelt!

soca rivier Slovenië

Zelf reisadviseur worden?

Het leuke vind ik, dat je ook zelf reisadviseur kunt worden via Personal Touch Travel. Als je gek bent op reizen en toe bent aan een nieuwe uitdaging, is dat misschien wel iets voor jou? Zij bieden namelijk opleidingen tot zelfstandig reisadviseur. De opleiding kun je in 3 maanden of 6 maanden afronden, afhankelijk van je vooropleiding en het lesprogramma dat bij je past. De opleidingen vinden plaats in Nederland (Utrecht of Den Haag). Wanneer je je diploma hebt en aan de slag gaat als franchise van Personal Touch Travel, dan maakt het niet meer uit waar je vandaan werkt. Als je maar internet en een computer hebt. Ooit een Digital Nomad willen zijn? Dan is dit je kans!

vlucht ibiza

Vorig artikelNeem een sokkenabonnement, nooit meer sokken met gaten
Volgend artikelPindakaas lekkernij met havermout, chocola en banaan
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in