Neem een sokkenabonnement, nooit meer sokken met gaten

neem een sokkenabonnement desokkenbaasNeem een sokkenabonnement. Nooit meer sokken met gaten en je hebt altijd een hip fris paar in de kast liggen. Zo simpel kan het zijn. Met een sokkenabonnement van DeSokkenBaas.nl grijp je nooit meer mis. Je hoeft niet meer na te denken over het kopen van nieuwe sokken, want zij zoeken de hipste patroontjes voor je uit en ze vallen zo bij je op de deurmat. Ook een te gek cadeau! Lees snel verder, want helemaal onderaan staat een mooie aanbieding voor al mijn lezers…

Lees ook: Geitenwollen sokken kunnen ook hip zijn

Sokken met gaten, irritant!

Iedereen kent wel die ergernis: je pakt een paar sokken uit de kast, trekt ze aan en ja hoor, je teen schiet er door. Super irritant. Teveel gedoe of te weinig tijd om een nieuw paar uit de kast te trekken dus de hele dag voel je de irritatie van dat gat in die sok. ‘s Avonds gaat die sok in de was en vergeet je van dat gat en de volgende keer… nou ja, dan tref je die sok dus weer.

happy socks in schoenen

Neem een sokkenabonnement, nooit meer gaten in je sokken

Wie dit herkent doet er goed aan een sokkenabonnement te nemen. Ik vergeet namelijk altijd sokken te kopen, dus gooi ik oude niet weg, want ik wil eerst nieuwe hebben. Voor de kinderen hebt ik hetzelfde eigenlijk. Dus toen ik ontdekte dat er zoiets bestaat als een sokkenabonnement was ik meteen enthousiast. Heel handig als je gewoon iedere maand, of iedere 2 of zelfs iedere drie maanden een paar nieuwe sokken thuisgestuurd krijgt. Zonder dat je er over na hoeft te denken.

happy socks badeendjes

Hoe werkt een sokkenabonnement?

Bij DeSokkenBaas.nl kun je kiezen tussen Unabux of Happy Socks. Allebei hele populaire sokken met hippe patroontjes en goede kwaliteit. Happy Socks zijn €9,95 en Unabux €7,95. Je kunt zelf aangeven of je de sokken per maand, per 2 of per 3 maanden wil ontvangen. Je krijgt altijd de nieuwste collectie, DeSokkenBaas.nl selecteert voor jou de leukste patroontjes. Je gaat het abonnement voor onbeperkte tijd aan, dus als je niets doet, ontvang je gewoon elke 1, 2 of 3 maanden je nieuwe sokken. Heb je op een bepaald moment genoeg sokken, of wil je van het ene naar het andere merk abonnement overstappen, dan kan dat heel eenvoudig met een mailtje. Geen ingewikkelde toestanden dus met opzeggen, het word je zo makkelijk mogelijk gemaakt.

Een sokkenabonnement cadeau doen

Het is natuurlijk ook heel leuk om een sokkenabonnement cadeau te doen. Voor je vader, je broer, je collega of een vriend of vriendin. Heel leuk om gedurende een periode maandelijks een nieuw paar sokken te ontvangen. Dit cadeau-abonnement betaal je wel vooraf, dus de periode is afgebakend en het abonnement stopt vanzelf. Ik zag direct mogelijkheden voor Vaderdag of de verjaardag van Maik. Maik is namelijk groot van van de Happy Socks. Ik vind ze zelf ook erg leuk.

sokkenabonnement desokkenbaasnl

Kortingscode DeSokkenBaas.nl

Met de unieke kortingscode hipenhot kun je een sokkenabonnement nemen, waarbij je de eerste maand alleen de verzendkosten a €3,95 hoeft te betalen. Daarna betaal je per keer (tot opzegging) €9,95 en geen verzendkosten. Zo heb je dus altijd de hipste sokken in huis, zonder dat je daar over na hoeft te denken. Nooit meer gaten in je sokken, altijd iets om aan te trekken!

Regel hier je sokken abonnement met korting.

Tip: Badeend radio

sokken van desokkenbaasnl

banner gesponsord artikel

Datum beoordeling
Beoordeeld bericht
DeSokkenBaas.nl
Aantal sterren
51star1star1star1star1star
Productnaam
Sokken
Prijs
EUR 9,95
Vorig artikelBoeken over knuffelen
Volgend artikelPersonal Touch Travel
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in