Petit Bazaar kinderkleding en speelgoed

petit bazaarVroeger was Petit Bazaar een evenement, tegenwoordig is het een leuke Belgische online shop voor kinderkleding en kinderspeelgoed. Ook in Nederland kun je er iets bestellen, ze bezorgen het gewoon bij je thuis. Naast kinderkleding verkopen ze ook leuk servies voor kinderen, broodtrommels, knuffels, leuke intereuritems en nog veel meer leuks! 

Lees ook: Herfstproof kinderkleding

Petit Bazaar kinderkleding

Welke merken verkopen ze dan op de website van Petit Bazaar? Nou, onder andere het leuke merk Baba Babywear. Dit merk heb ik veel voor mijn kinderen gehad toen ze jong waren. Zulke leuke modellen en patroontjes. Ze hebben ook grotere maten, dus niet alleen babykleding. Ook voor babytjes zijn er leuke merken te koop. Merken die je niet in veel winkels ziet. Dus wil je iets origineels, dan zit je daar goed. Zowel voor winter als zomer kun je wat moois vinden. Tot slot wil ik het bamboe servies nog even uitlichten. Met hele leuke pastelkleurtjes. Zo leuk! Voor elk kindje favoriet aan tafel. 

Petit bazaar in belgie

Vorig artikelJoseph Joseph keukenhulpjes
Volgend artikelPimp Your Kids!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

2 REACTIES

  1. 1 juni zal in het geheugen gegrift staan voor veel (toekomstige) mama’s en papa’s.
    Het was namelijk op die dag dat ze geconfronteerd werden met het gevaar van Petit Bazaar.

    En dat gevaar waren de fantastische kinderwebwinkels die life gingen in Gent: de hipste kindermarkt in jaren!

    De hoogtepunten van Petit Bazaar vind je op Kaartjeshuis.be BLOGT: http://www.kaartjeshuis.blogspot.com

    Tot de volgende Petit Bazaar!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in