Have to have!

Soms kom je van die webwinkels tegen met producten waarvan je bij alles denkt: handig! Leuk! Waarschijnlijk heet de webwinkel Have to Have dan ook zo, want als je houdt van leuke printables, papier en handigheidjes, dan zit je hier goed. Have to Have is een webshop met leuke hebbedingen van papier. En in dit digitale tijdperk houden we stiekem allemaal heel erg van papier, niet waar?

Wat verkoopt Have to Have?

Nou, een heleboel! Erg gecharmeerd ben ik bijvoorbeeld van het schoolfotoboek. Ik bestel namelijk elk jaar weer de klassenfoto’s en de pasfoto’s, maar wat doe je er eigenlijk mee? Daarom is dit boek geweldig. Hier verzamel je alle schoolfoto’s bij elkaar in 1 boek en vul je het aan met wat teksten. Een prachtige herinnering voor je kind, en leuk om bijvoorbeeld te geven op de dag dat je kind trouwt. Er is ook ruimte voor doublures en zelfs voor de middelbare school: overal aan gedacht! Ik wil ze hebben voor alle 4 de kinderen.

Leuke uitspraken van je kind

Hetzelfde geldt voor het Blablabla boekje, waar je leuke uitspraken van je kind in kunt verzamelen. Je vergeet het gewoon echt, maar het is zo grappig als je kind het over mayonaises heeft die op het prikbord moeten (ipv punaises). Of dat Lenthe het steeds heeft over de afbestieding ipv de afstandsbediening. En haar mezicht, ipv gezicht. Erg leuk om die grappige, bijzondere of vreemde uitspraken vast te leggen in een boekje en te bewaren voor later.

Babyshower kaarten

Ik weet nog wel hoe grappig ik het vond dat al mijn lezers gingen meeraden wat het geslacht, de naam, en de geboortedatum van Lenthe en Fee zouden zijn. Voor mij is nooit een babyshower georganiseerd, maar gezien het feit dat dit tegenwoordig helemaal hip is, mogen de babyshower voorspelkaarten natuurlijk niet ontbreken. Zorg dat je ze in huis hebt als je een supriseparty voor je zus of vriendin organiseert!

Wachtwoordenboekje

Tot slot tip ik het leuke wachtwoordenboekje. In dit digitale tijdperk heb je overal een ander wachtwoord voor nodig. Zeker nu ik de 40 gepasseerd ben, merk ik dat ik ze soms niet meer goed weet. Zo’n boekje waar ik ze allemaal bij elkaar heb zou geen overbodige luxe zijn. Je moet het alleen wel goed verstoppen natuurlijk.

Tot slot

Verder verkoopt Have to Have nog veel meer leuks, zoals verjaardagskalenders, posters, kaarten, receptenboeken. Je moet zelf maar eens een kijkje nemen in deze leuke webwinkel. Ik ben benieuwd van welk artikel jullie het meest gecharmeerd zijn!

 

Vorig artikelVloertegels voor elke ruimte in je huis
Volgend artikelHet gemak van de dakkoffer
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in