Echt Zoet

Ik ben verslaafd aan haken. Mijn dag kan niet meer stuk als ik een mooie gehaakte deken heb gemaakt of als ik thuis kom met een tas vol met nieuw garen. Dagenlang kan ik surfen op het wereld wijde web op zoek naar haakpatronen en nieuwe ideeën. Tijdens een van mijn surftochten kom ik op de site van www.echtzoet.nl. Meteen is mijn aandacht getrokken door het frisse design, de fleurige kleuren en de gehaakte bloemen. Wat maken deze meiden leuke spullen! Ze laten zien dat haken helemaal niet suf is of voor oma’s. Haken is cool! En omdat haken helemaal booming is, organiseren ze ook nog eens haakworkshops voor beginners! Of wil je leren haken met Zpagetti!? Dit is een hippe dikke tricotdraad waarmee je op een avond een te gekke tas maakt of een designerpoef. Zo’n stoere poef wil ik maken! Meteen een aantal kilo Zpagetti en een dikke haaknaald besteld. Binnen 2 dagen heb ik de spullen al in huis.Het haken met een bamboehaaknaald is helemaal niet moeilijk en het resultaat is verbluffend. Je moet niet op 1 avond de poef klaar willen hebben, want dat Zpagetti is behoorlijk zwaar! Mocht je als leek helemaal geen idee hebt hoe je een poef moet maken, dan bestel je toch gewoon het pakket voor een poef. Hier zit de werkbeschrijving, de Zpagettidraad en de haaknaald bij. Of je gaat samen met een paar meiden op cursus bij Echt Zoet!

Laten ze nou net een te gekke winactie hebben bedacht bij Echt Zoet. Hiermee kun je dus een workshop haken winnen of een kadobon ter waarde van €20,-. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is antwoord geven op de volgende vraag: Hoeveel kilo Zpagetti gaat er in een poef? Geef je antwoord door via dit formulier. Deze actie loopt tot 12 juli 2010.

Vorig artikelHappy Sunny én Rainy Days!
Volgend artikelHanging Houses
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in