Pinka

031De webshop van Pinka biedt alles voor de hippe kinderkamer. Boxkleden, fotoalbums, decoratie, dekentjes, lakentjes, dekbedovertrekken, kussens, knuffels, tassen, schorten, en alles hipperdepipst natuurlijk! Anders zou ik er niet over schrijven. Ik had het eigenlijk eerder moeten ontdekken, want de stofjes en kleurtjes passen helemaal bij de kamer van mijn dochter. Helaas hebben wij accessoires genoeg, dus ik houd mijn hand even op de knip totdat dochterlief gaat verhuizen naar een andere slaapkamer. Voor nu houd ik het even bij een leuk fotoalbum, altijd goed, en een hip speldje voor in haar haartjes! En misschien, heel misschien ook nog wel zo’n hippe, handgemaakte tas. Als ik me echt niet kan inhouden. Want die zijn namelijk heel erg leuk… Zelf aan de slag? Pinka verkoopt ook Tilda-artikelen, waarmee je zelf aan de knutsel kunt.

019

Net als ik iets leuks gezien? Maak dan gebruik van de kortingscode die Pinka voor Hip & Hot in het leven heeft geroepen. Dit is HIP en HOT en je krijgt met deze code 10% korting op het gehele assortiment! Dat is pas hot! Bestel wel voor 6 juli 2009, want daarna is de actie afgelopen en betaal je weer gewoon de normale prijs.

deken_denise

Vorig artikelBibaliek
Volgend artikelSpecial Bite
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in