Toverstaartjes

ophanglintVan die leuke frutsels voor in het haar van mijn dochter, ik kan er geen genoeg van krijgen! Bij elke kledingkleur een bijpassend speldje of elastiekje. Soms 1, soms 2 staartjes. Of knotjes. Of alleen speldjes. Zelf kan ze het, na een korte wen-periode ook aardig waarderen. Als ik het maar zachtjes doe, die creaties erin. Mijn dochter loopt vooral met de haarspulletjes van Toverstaartjes. Zij stond, net als ik, op de Utrechtse Fabriek en daar heb ik flink ingeslagen. Tevens kreeg ik een grote zak in mijn handen geduwd om uit te proberen en eentje om weg te geven aan mijn lezers. Daarover later meer. Bij Toverstaartjes vind je eigenlijk alles op haargebied. En meer. Want je kunt er ook terecht voor leuke ophanglinten en opbergdoosjes, mooie broches, sleutel- en broekhangers en losse roosjes. Allemaal even hip en stylisch, zoals we dat van Toverstaartjes gewend zijn. Toverstaartjes rules!

swarovski

O ja, over dat weggeven nog even. Ik heb dus 8 setjes met haarknipjes (een setje is 2 stuks) in diverse kleuren hier liggen die dringend een mooi meisjeskoppie nodig hebben om in te verblijven! Daarnaast was Toverstaartjes zo gul om mij vanavond nog even te laten weten dat ik òòk 3 grote Swarovski knippen mag weggeven. Je maakt bij deze winactie dus kans op 1 van de 11 prijzen te winnen! Das een grote kans, meedoen dus! Wat je moet doen is even via dit formulier laten weten wat jouw favoriete product is op de site van Toverstaartjes. En zie je al gelijk iets wat je wilt bestellen? De komende 2 weken krijg je met de code hip&hot 10% korting! De winactie loopt tot 30 november 2009.

twisters

Vorig artikelBij Marie
Volgend artikelRisjebo
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in