Bij Izzy

zwemluierNet een nieuwe look, en ik heb al de eer om over deze site te schrijven! Bij Izzy bewijst dat “groen” niet saai hoeft te zijn! In deze webshop vind je merken die nog niet, of weinig in Nederland verkocht worden. Dat voelt goed, want eco is goed voor het milieu en zacht voor de kinderhuidjes.  Helemaal leuk vind ik de zwemluiers van Monkey Doodlez. Echt superhandig als je een dagje met je kindje naar het strand gaat. De luier is prima uit te wassen en je hebt ‘m, net als een gewone luier, zo aan en uit. Verder is er ook hele leuke en organic kleding verkrijgbaar. De merken Green Eyed Monster en Frugi bijvoorbeeld hebben geweldig leuke jurkjes en shirtjes, wow! Bovendien zag ik er echte herfstspulletjes, paraplu’s, hippe regenlaarsjes, regenjassen. Dat kunnen we wel gebruiken met dit weer, en ook bijna allemaal eco natuurlijk!

gemjurk

Nou ja, je hoort het al, genoeg keus om milieubewust je kindjes toch hip te kleden! Gewoon even webshoppen bij Bij Izzy dus. En helemaal mooi, dat je vanaf vandaag tot aan oudjaar 2009 15% korting krijgt op het gehele assortiment, wanneer je de kortingscode hipenhot1009 invult.

slofjes

Vorig artikelStuck on You
Volgend artikelPinkaminka
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in