Plint Kleurboek

Het was op de middelbare school dat ik voor het eerst kennis maakte met Plint. Mijn lerares Nederlands had haar klaslokaal behangen met deze prachtige gedichtenposters en ik werd er iedere les opnieuw door “gevangen”. Het deed iets met me. Ik heb altijd wel wat gehad met Taal. Ik bestel regelmatig bij Plint en ontvang dan ook nu en dan een folder met nieuwe producten. Recent ontdekte ik dat er een kinderkleurboek op de markt was. Een heel mooi kleurboek, met prachtige gedichten waar ik, maar ook kinderen veel plezier aan beleven. Het kleurboek is bedoeld voor kinderen vanaf 6 jaar, maar mijn dochter van 4 vindt het ook al mooi. Ik vind het een superleuk verjaardagscadeautje. Echt zoiets wat je inslaat en in de kast legt voor onverwachte feestjes. Aan de ene kant staat het origineel, aan de andere kant de kleurplaat die de kinderen naar eigen creativiteit kunnen invullen. Dat hoeft natuurlijk helemaal niet hetzelfde als het origineel. Juist niet! Gewoon lekker creatief bezig zijn en daarna opsturen naar opa of oma of… Je vindt het kleurboek op de website van Plint onder de specials.

Namens Plint mag ik zo’n kleurboek weggeven. En het is een mooi kleurboek hoor! Laat ons via dit formulier weten wat de prijs van het kleurboek is als je het via de website van Plint koopt. Deze actie loopt tot 11 juli 2011.

Vorig artikelHippe stationery uit Canada
Volgend artikelMooi.ook
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

2 REACTIES

  1. Super! wat een leuk boek! ben ook plint fan, al jaren slaap ik op een Deelder-spreuk:
    als ik mn ogen dichtdoe, ben ik in Honoloeloe…
    moet er nog steeds om lachen!

  2. Weer een leuke website toe te voegen aan het lijstje ‘regelmatig checken’ als ik op zoek ga naar een persoonlijk cadeau. Zag al een heel leuke kussensloop met gedicht voor onze dochter.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in